zamówiłam meble w firmie redi. Projekt komputerowy otrzymałam już następnego dnia. Montaż odbył się z niewielkim poślizgiem, ale w granicach rozsądku. Nie uwzględniono jednak moich zmian w projekcie.Meble były zamontowane niezbyt dokładnie i za wysoko. Na szczęście dokonano poprawek ( w ciągu 3 tygodni)Domówiłam jeszcze parę elementów, które naniosłam wcześniej do projektu. Zamówienie zostało przyjęte i na tym koniec. Pan Ryszrd Rozkowiński nie odbiera w ogóle telefonów, na telefon sklepu również nie można się dodzwonić. Jedynie czasem udaje mi sie porozmawiać z projektantem p. Łukaszem, który okazuje się najsolidniejszą osobą w tej firmie i szkoda, że znalazł się wśród takich niekompetentnych osób. Mimo wszystko również przestrzegam przed tą firmą, która najprawdopodobniej się rozpada, bo nie ma już nawet jej strony internetowej, którą niegdyś oglądałam.
firma redi
Ostatnio na forum
- Pozycjonowanie zwraca się przy pozycjonowaniu firm... Liczba postów: 72 Grupa: Firmy budow... Jeżeli ktoś z Was szuka sprawdzonej, internetowej drukarni cyfrowej, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.avery-zweckform.pl/naklejki/ drukarnia-naklejek....
- Co liczy się dla reklamodawców na Instagramie? Liczba postów: 25 Grupa: Firmy budow... La arquitectura de pinup paraguay se define en este 2026 como una infraestructura de conectividad inteligente, diseñada específicamente para armonizar con el ec...
- Kto wam prowadzi księgowość?? Firma zewn? Liczba postów: 159 Grupa: Firmy budow... Segregator z fakturami stał kiedyś w jednym miejscu. Jeśli przedsiębiorca potrzebował dokumentu sprzed kilku miesięcy, wystarczyło sięgnąć na półkę. Dziś dokume...
- Księgowa Liczba postów: 94 Grupa: Firmy budow... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeśli prowadzisz małą firmę i szukasz biura rachunkowego, które nie tylko zajmie się księ...
- Własną działalność gospodarczą Liczba postów: 84 Grupa: Firmy budow... Raz jeszcze... zobacz, jak Ci na działalność wpłynie system Berberis. Powinien dać diametralną zmianę, a jak dużą, to zależy od wielu czynników. Docelowo można....