zamówiłam meble w firmie redi. Projekt komputerowy otrzymałam już następnego dnia. Montaż odbył się z niewielkim poślizgiem, ale w granicach rozsądku. Nie uwzględniono jednak moich zmian w projekcie.Meble były zamontowane niezbyt dokładnie i za wysoko. Na szczęście dokonano poprawek ( w ciągu 3 tygodni)Domówiłam jeszcze parę elementów, które naniosłam wcześniej do projektu. Zamówienie zostało przyjęte i na tym koniec. Pan Ryszrd Rozkowiński nie odbiera w ogóle telefonów, na telefon sklepu również nie można się dodzwonić. Jedynie czasem udaje mi sie porozmawiać z projektantem p. Łukaszem, który okazuje się najsolidniejszą osobą w tej firmie i szkoda, że znalazł się wśród takich niekompetentnych osób. Mimo wszystko również przestrzegam przed tą firmą, która najprawdopodobniej się rozpada, bo nie ma już nawet jej strony internetowej, którą niegdyś oglądałam.
firma redi
Ostatnio na forum
- Własną działalność gospodarczą Liczba postów: 73 Grupa: Firmy budow... Raz jeszcze... zobacz, jak Ci na działalność wpłynie system Berberis. Powinien dać diametralną zmianę, a jak dużą, to zależy od wielu czynników. Docelowo można....
- Remont mieszkania Liczba postów: 87 Grupa: Firmy budow... Witam, Jeśli jesteście w trakcie remontu domu, to polecam Baluss https://baluss.pl/uchwyty-do-szkla Firma specjalizuje się w szerokiej gamie komponentów do bal...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 225 Grupa: Firmy budow... Great interior design ideas! Creativity really makes a difference when it comes to decorating a space. And if you ever need a quick mental break, wordle unlimey...
- The Power of Surah Yaseen PDF in Difficult Times Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Life is full of ups and downs, and in those tough moments, turning to the Qur’an brings unmatched comfort. The Yaseen pdf is a peaceful refuge — a Surah filled....
- Części do maszyn rolniczych Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Czy uważacie, że kupowanie maszyn z takiego źródła ma sens? https://www.blaut-rol.pl/czesci-do -maszyn-rolniczych/przetrzasarko-zgrabia rka ? Jakie są Wasze doświ...