|  Gość: matylda praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: bambi praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  MichalKanon doświadczony  | |
|  | |
| offline  fenny doświadczony  | Jeśli chodzi o ciekawe aranżacje wnętrz to ostatnio szukając pomysłu na swój pokój natknęłam się na stronę n-design.pl. Mają niesamwoite wyczucie stylu i oryginalne pomysły na nietypowe i sprawiające trudności aranżacyjne pomieszczenia. Jestem pod wrażaniem tego co zrobili z kawalerką. | 
|  | |
| offline  E-budujemy majster  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  Adriusz doświadczony  | W internecie jest całe mnóstwo takich stronek, warto też przejść się do salonów meblowych, z wystrojami wnętrz i poukładać sobie w głowie koncepcję. Najlepiej urządza się samemu. Kilka wskazówek merytorycznych w artykule aranżacja salonu | 
|  | |
| offline  Gocha kierownik    | |
|  | |
| offline  Zetka inżynier    | Wszechwiedzące Google powinny załatwić Twój dylemat, ale
tutaj na stronce widziałam piękne aranżacje w artykułach
o ile się nie mylę to w zakładce wnętrza. Tutaj są na
prawdę fascynujące zdjęcia i patrząc z innej perspektywy
koszt urządzenia takiego wnętrza nie musi być bardzo
kosztowny, wystarczy tylko dobrze pomyśleć ;)  | 
|  | |
| offline  bazyliszek inżynier  | |
|  | |
|  Gość: ko-rnic praktykant | proponuje odwiedzić serwis www.Idealmeble.pl. Oferta obejmuje meble charakterystyczne dla różnych stylów tak że każdy znajdzie coś dla siebie. | 
|  | 
gdzie znaleźć ciekawe pomysły na aranżacje salonu
« 
				Powrót do grupy: Porady i opinie

Ostatnio na forum
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 422 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
- Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 25 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...
- Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 45 Grupa: Porady i op... Jeśli chcesz mieć dobrze płatną pracę to postaw na ofertę https://www.zawodniania.pl/ gdzie masz kurs niani i opiekunek a te są bardzo poszukiwane na rynku. Szy...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 82 Grupa: Porady i op... Fajne w takiej pracy jest to, że dostaje się samochód służbowy.
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 457 Grupa: Porady i op... Warto, ale trzeba dobrze poszukać najlepiej kogoś sprawdzonego, wszystko obgadać jak wygląda współpraca i dopiero się decydować żeby nie wywalić kasy w błoto i....