gdzie znaleźć ciekawe pomysły na aranżacje salonu

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8

21 maja 2026, 21:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Zawsze uważałam, że to właśnie drobiazgi tworzą prawdziwą, domową atmosferę, w której każdy czuje się bezpiecznie i dobrze. Na wiosnę postanowiłam nieco odświeżyć mój salon, zmienić stare zasłony oraz dokupić kilka nowych poduszek na fotele. Moja wnuczka pokazała mi, jak zamawiać rzeczy przez internet i podarowała mi bon podarunkowy na stylowe dodatki do wnętrz, za który kupiłam prześliczne, ceramiczne wazony oraz miękki koc na chłodniejsze wieczory. Ponieważ bardzo zależało mi też na eleganckiej oprawie okien, w kolejnym sklepie aktywowałam ekupon rabatowy na firany i dekoracje i zamówiłam firanki szyte na wymiar, które pasują idealnie do mojego staroświeckiego okna. Teraz mój pokój wygląda doprawdy uroczo i jaśnieje nowym blaskiem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2026, 12:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Ściana z autentycznej cegły klinkierowej w korytarzu robi piorunujące wrażenie na każdym gościu. Cały ten pomysł zrodził się w mojej głowie podczas przeglądania zasobów fotograficznych na domzcegly.pl. Zamiast płacić dekoratorowi za dobór materiałów, zaufałem zawartym tam poradom i to był strzał w dziesiątkę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21086 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 247

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */