Zawsze uważałam, że to właśnie drobiazgi tworzą prawdziwą, domową atmosferę, w której każdy czuje się bezpiecznie i dobrze. Na wiosnę postanowiłam nieco odświeżyć mój salon, zmienić stare zasłony oraz dokupić kilka nowych poduszek na fotele. Moja wnuczka pokazała mi, jak zamawiać rzeczy przez internet i podarowała mi bon podarunkowy na stylowe dodatki do wnętrz, za który kupiłam prześliczne, ceramiczne wazony oraz miękki koc na chłodniejsze wieczory. Ponieważ bardzo zależało mi też na eleganckiej oprawie okien, w kolejnym sklepie aktywowałam ekupon rabatowy na firany i dekoracje i zamówiłam firanki szyte na wymiar, które pasują idealnie do mojego staroświeckiego okna. Teraz mój pokój wygląda doprawdy uroczo i jaśnieje nowym blaskiem.
offline Rios inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Kawiono praktykant |
Ściana z autentycznej cegły klinkierowej w korytarzu robi piorunujące wrażenie na każdym gościu. Cały ten pomysł zrodził się w mojej głowie podczas przeglądania zasobów fotograficznych na domzcegly.pl. Zamiast płacić dekoratorowi za dobór materiałów, zaufałem zawartym tam poradom i to był strzał w dziesiątkę |
|
| |
| Reklamy Google |