guma na schody wejsciowe!!!

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

20 grudnia 2009, 18:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam problem,posiadam kafelki schodowe-niestety bardzo sliskie, jak najlepiej wykorzystac klej lub gome aby sie nie slizgac czy jest cos na to przy obecnie tak dobrze rozwinetej sieci handlowej prosze o doradztwo....z góru dziekuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2010, 15:27

Moim zdaniem dobrym rozwiązeniem byłoby użycie tasmy antypoślizgowej. Można ją bez problemu przymocować do schodów. Taśmy są dostępne w różnych kolorach oraz rozmiarach Są stosunkowo tanie i łatwe w montażu. Należy zadbać o to aby powierzchnia była czysta i sucha. Po taśmie można chodzić odrazu jednak jej prawidłowe przymocowanie zapewnione jest po 48 godzinach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 czerwca 2010, 18:14

Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2024, 22:00

Tylko taśma antypoślizgowa ja kupiłam od producenta zastosowałam się do instrukcji użytkuje kilka lat Paper-tech mają dobry klej

Zgłoś | Cytuj | Link

10 grudnia 2024, 12:36

Dzięki Green Step nasze schody są nie tylko funkcjonalne, ale też stanowią wyjątkowy element dekoracyjny w domu. Zdecydowanie polecam, więcej informacji na https://greenstep.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2025, 13:25

Polecam Green Step każdemu! Potrzebujesz funkcjonalnych i stylowych schodów? Firma zadba o każdy szczegół, a efekt końcowy zachwyci.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Balustrada na balkon Liczba postów: 23 Grupa: Schody i ba... Jeżeli szukacie firmy, która zajmuje się usługami z zakresu montażu i sprzedaży zabudów balkonów lub tarasów, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie...
  • Czy są płytki antypoślizgowe na schody? Liczba postów: 83 Grupa: Schody i ba... Oczywiście, że tak i do tego specjalnie zabezpieczone przed poślizgnięciem oprócz tego że są porowate.
  • schody drewniane Liczba postów: 187 Grupa: Schody i ba... u mnie pierwszy słupek przy schodach zamontowany jest na kotwach wkręcanych w podłogę, a sam słupek nawiercony od dołu i wsunięty na stalowy pręt – trzyma się m...
  • Schody spiralne Liczba postów: 161 Grupa: Schody i ba... mamy spiralne na poddasze i ogolnie jest ok, zajmuja malo miejsca i fajnie wygladaja, ale trzeba uwazac z noszeniem rzeczy – wasko i trzeba sie troche nagimnast...
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 80 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20020 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 302

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >