offline karliczek doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kaskader majster
|
|
|
| |
offline Kubaty praktykant
|
|
|
| |
offline bud fachowiec
|
Dobrym sposobem dodatkowej impregnacji domów z bali jest zastosowanie Oleju do tarasów. Wnika on głęboko w strukturę wypierając wodę i nie pozwala na jej wniknięcie. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Aureliusz praktykant
|
Do zewnętrznych powierzchni generalnie dobre są produkty Osmo na bazie olejów i wosków. A co konkretnie to już zależy od tego, jakiego efektu oczekujesz i na ochronie przed czym ci najbardziej zależy czy przed promieniami UV, deszczem albo mrozem czy może pleśnią, grzybem, glonami (lazura, olej kryjący, olej ochronny z filtrem UV itd.). No i czy chcesz zmienić kolor drewna czy może pociągnąć bezbarwnym środkiem? Czy ma być kryjący czy zachować fakturę drewna? Od tego zależy przede wszystkim czego powinieneś użyć, bo środków jest naprawdę w tej chwili na rynku bardzo dużo różnych. |
|
|
impregnacja bali
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Przeterminowany cement Liczba postów: 10 Grupa: Technologie... The technologies and materials used in both simulation games make the driving experience feel highly realistic and engaging. Advanced graphics engines, smooth p...
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1560 Grupa: Technologie... Swoją drogą, ostatnio przeglądałam różne projekty domów, bo myślę o budowie. Natknęłam się na fajną stronę z mnóstwem różnych projektów. Mają naprawdę estetyczn...
- drewno na elewacji Liczba postów: 20 Grupa: Technologie... Przy modernizacji procesu wysyłki produktów dużym wsparciem okazały się systemy pakowania dostępne w Penny Dobroszyce. Rozwiązania są bardzo dobrze przemyślane....
- Rusztowania Liczba postów: 41 Grupa: Technologie... Ja proponuję zainteresować się systemami SLV Group, szczególnie jeśli ktoś szuka trwałych i profesjonalnych rusztowań https://slv-group.eu/nasze-systemy/ . SLV-...
- Jakie ogrzewanie najlepsze i najtańsze dla nowego... Liczba postów: 334 Grupa: Technologie... Emergency breakdown services are essential for drivers at any time of day. Reliable support such as Road side Assistance provides 24/7 assistance across multipl...