jak podlaczyc gniazdko elektryczne?

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

29 lutego 2016, 18:55

Zgadzam sie: good 0 bad

nigdy nie o nich nie słyszałem, ale jeśli interesują was tego rodzaju materiały to warto wybrać się do sklepu elektrycznego Copco http://www.copco.pl w Mysłowicach. Ja tam kupiłem oprawy ledowe i lampy w dobrej cenie. Maja wszystko do instalacji elektrycznych

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2016, 10:52

Co do dobrych i sprawdzonych sklepów zajmujących się zestawami,osprzętem elektrycznym to zobacz również na www.Intersell.pl wybór jest naprawdę szeroki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2016, 19:04

Jak ktoś nie jest pewny co wybrac polecam ospela. Nie są drodzy a mają dobrej jakości osprzęt. A jak ktoś nie wie jak zamontowac to ospel wypóścił filmiki z dokładnymi instrukcjami krok po kroku. Wystarczy wymienić 1 samemu i potem sie juz wszystko wie

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2016, 07:34

To taki bezpieczny wybór nas którym raczej sie nie zawiedziemy,generalnie warto zapytać fachowców w sklepie na jaki osprzęt,której firmy najlepiej postawić,w tym pomocne okaże się doświadczenie obsługi na www.Intersell.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2017, 14:24

Moim zdaniem jak ktoś się na instalacjach nie zna, to lepiej wezwać elektryka. Bezpieczeństwo w domu to podstawa. A co osprzętu to najlepszy jest Ospel. Tani, dobry i łatwy w montażu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 stycznia 2017, 19:10

Zostaw takie rzeczy specjalistom :)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2017, 11:13

Jeżeli zabieracie się za takie prace, to pamiętajcie o odłączeniu głównego dopływu prądu!

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2017, 08:19

Kupiłem tylko odpowiednie gniazdka elektryczne w https://230volt.pl/ i resztę pracy zostawiłem specjalistom. Nie znam się na tym, więc nie podejmowałem się tego samodzielnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2017, 02:02

Ostatnio zakupiłem wspaniałe gniazdka elektryczne od www.elektryk.pl Był to super tani zakup, jednak też nie za bardzo ogarnąłem, jak je zamontować, dlatego ponownie zglosilem się do tej firmy o poradę. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2017, 09:13

Moim zdaniem również o wiele bezpieczniej będzie wezwać w tym celu fachowa pomoc i elektryka który zajmie się montażem gniazdek w domu, akurat na www.Enegen.pl znajdziecie fachowa pomoc i porady. Zapraszamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 49 Grupa: Robimy inst... Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem reklamy dla swojego biznesu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie interesujące artykuły na temat reklamy zewn...
  • ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20849 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 279

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >