Moi murarze zamiast zrobić izolacji pionowej zrobili izolacjęmiędzy bloczkami fundamentowymi. Zaintrygowany postanowiłem zrobić maleńki podkop do ław. Gdy spojrzałem co się tam dzieje mało zawału nie dostąłem. Była tam woda. Co teraz mam zrobić żeby czegoś takiego nie było? Co mam zrobić?
jak zaizolowac fundament?
Ostatnio na forum
- izolacja fundamentow Liczba postów: 130 Grupa: Robimy fund... Jeżeli chodzi o wykonanie izolacji przeciwwilgociowej to jak najbardziej wybór WB Duo Flex będzie słusznym rozwiązaniem. Jedna z najbardziej elastycznych hydroi...
- Praca w Niemczech - rekrutacja Liczba postów: 46 Grupa: Robimy fund... Wyjechałem pierwszy raz do pracy za granicę właśnie z Mondi. Wszystko dobrze zorganizowane, miałem wsparcie na miejscu i spokojną głowę.
- Badania Geologiczne Gruntów Liczba postów: 60 Grupa: Robimy fund... Jeśli chodzi o kwestie badań i certyfikacji, to warto stawiać na sprawdzone instytucje, które działają kompleksowo. Ja miałem okazję współpracować z Centrum Bad...
- POMPA CIEPŁA Liczba postów: 14 Grupa: Robimy fund... Zaczynając od rozeznania, najpierw policzyłabym OZC i dopiero wtedy dobierała moc, żeby nie wpaść w krótkie cykle. Potem warto zdecydować, czy prostszy montaż m...
- POMPY CIEPŁA Liczba postów: 127 Grupa: Robimy fund... Zauważyłam, że przy domach parterowych często wychodzi rozsądnie 7-9 kW, ale wszystko zależy od izolacji i okien. Lepiej nie brać „na zapas”, bo to skraca cykle...