jak zamalować zacieki na suficie?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

26 lipca 2012, 12:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Można to zrobić jeszcze prościej - wystarczy kupić specjalną farbę do zacieków. Ma taką w swojej ofercie na przykład Śnieżka. Starczy zamalować zalane miejsce, a potem wyrównać farbą, którą pomalowana jest reszta sufitu/ściany. Plus takiego rozwiązania jest taki, że Śnieżka na zacieki ma specjalne substancje biobójcze, które zapobiegają rozwojowi grzybu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lipca 2012, 12:18

Jakiś czas temu miałam podobny problem. W sklepie znalazłam specjalną farbę na zacieki. Wszystko ładnie pokryło. Jestem bardzo zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 października 2012, 22:45

Hit sezonu w temacie zamalowywania zacieków- Śnieżka Grunt do drewna, olejno-ftalowa. Biała. Dała radę tam, gdzie specjalne "ultra ekstra farby na zacieki" nie dały rady.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2012, 12:03

Otóż to! Żyjemy w takich czasach, kiedy wszystko zaczyna byc utrudniane, więc dlaczego by nie skorzystać z rzeczy, które chociaż w małym stopniu ułatwią nam życie. Może ktoś już skorzystał z tego? Podzielcie się opiniami :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2012, 12:17

Ja tez poproszę o opinię na temat tego wynalazku bo jestem zainteresowany tym :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2012, 16:10

Potwierdzam - Śnieżka na Zacieki i Plamy daje radę. Pokryła mi raz paskudną plamę po zalaniu przez sąsiada. Kupiłem w Castoramie. Nie była droga.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2012, 16:10

Potwierdzam - Śnieżka na Zacieki i Plamy daje radę. Pokryła mi raz paskudną plamę po zalaniu przez sąsiada. Kupiłem w Castoramie. Nie była droga.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2012, 21:44

A czy mocno ją czuć przy malowaniu?

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2012, 14:04

Raczej niespecjalnie, taki sobie zwykły zapach farby.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2012, 20:45

Ma zwykły zapach, który na pewno nie drażni - jeśli o to pytasz Karmel.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 25 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • jakie meble kuchenne? Liczba postów: 366 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio przeglądałem zestawy mebli kuchennych i trafiłem na fajną ofertę u https://i-meble.eu/pl/321-zestawy-mebli- kuchennych Duży wybór gotowych kompletów, od...
  • Architekt Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 195 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20149 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 135

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >