jaka papa termozgrzewalna?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

1 września 2010, 10:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy możecie polecić mi jakąś dobrą papę termozgrzewalną? Szukam jakiejś dobrej i nie drogiej gdyż potrzebna mi do pokrycia dachu nad garażem wolnostojącym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2010, 11:16

Jeśli chodzi o rodzaj papy to polecam zdecysowanie Extradach WF Szybki Profil SBS 5m grubośc 5,2

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2010, 12:09

dokładnie, tego typu papa jest najlepsza. Większość nie może być stosowana jako jednowarstwowe - to tak. Cena ok. 4zł/1m

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2012, 00:58

odradzam wszystkim papę z technonicolu--ruska,
nic warta/pęka po mrozach/
nie uwzględniają reklamacji
przy zakupie informacja 10lat gwarancji
w rzeczywistości 3lata
BARDZO SIE ZAWIODŁAM -koszty wymiany
ogromne ich to nie obchodzi
FIRMA BARDZO NIESOLIDNA

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2015, 13:30

Rodzaje pap znajdziecie na http://matizol.pl/papy-matizol/ . Warto sprawdzić sobie ich właściwości i odpowiednio dobrać papę do typu dachu. Jeśli wszystko dobrze zostanie dopasowane, taka papa termozgrzewalna to zakup na długie lata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2019, 09:15

Warto rozejrzeć się za dobrą firmą, która oferuje papę na dach. Osobiście mogę wam polecić www.serwisdach.com.pl Oferują solidne produkty w bardzo dobrych cenach. Firma ta ma swoją siedzibę w Szczecinie.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2026, 12:10

Nie wyobrażam sobie nowoczesnego domu przykrytego papą czy podatną na uszkodzenia blachodachówką, gdy na rynku dostępna jest niezawodna ceramika Roben. Jeśli szukacie pełnego systemu na swój dach, koniecznie sprawdźcie ofertę na https://klinkierbud.pl/. Kupicie tam kompletne pokrycie dachowe wraz z oryginalną taśmą, gąsiorami oraz pełną obróbką w jednym miejscu

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 674 Grupa: Technologie... Na stronie https://zebate24.pl/kategoria/czesci-zet telmeyer/ znajdziecie ofertę sklepu internetowego Zębate24, która jest dostawcą części zamiennych dla maszyn....
  • Serwis koparek Liczba postów: 3 Grupa: Technologie... Przy tego typu awariach najlepiej dzwonić bezpośrednio zamiast pisać maile bo liczy się każda godzina. Dobry dealer powinien mieć dedykowany numer do pilnych zg...
  • Fotowoltaika Liczba postów: 189 Grupa: Technologie... Myśląc o fotowoltaice, wpadła mi ostatnio w ręce broszura dotycząca różnych systemów i ich możliwości. Fajnie, że wiele firm oferuje nie tylko same panele, ale....
  • Why a HELOC Calculator Is Helpful Before You Borro... Liczba postów: 10 Grupa: Technologie...
  • Kostka brukowa Liczba postów: 96 Grupa: Technologie... Przy wyborze kostki brukowej na podjazd długo skupiałem się głównie na kolorze i wyglądzie, ale później zacząłem zwracać większą uwagę na parametry techniczne.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21226 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 774

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */