Często zastanawiam się, jakie dania są prawdziwymi hitami w dietach pudełkowych. Ostatnio zamówiłam kilka zestawów i muszę przyznać, że niektóre potrawy mnie zaskoczyły. Z koleżanką przegadywałyśmy, że czasami można trafić na coś, co nie tylko jest zdrowe, ale też mega smaczne. Co u was najlepiej się sprawdziło? Jakie dania na stałe wkradły się do waszego menu i które po prostu musicie polecić innym? Szukam inspiracji na kolejny tydzień, może jakaś nowa niespodzianka w menu czeka na mnie! Dajcie znać, na co warto zwrócić uwagę!
offline osiem kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Ja najbardziej lubię dania z kurczakiem, świeżymi
warzywami i lekkim sosem. W diecie pudełkowej fajnie
sprawdzają się też różnego rodzaju bowle, bo są
sycące, a jednocześnie nie są ciężkie. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline bergstrom.garland praktykant
|
Czy koktajl może zastąpić posiłek? Co naprawdę wpływa na sytość smoothie? Czy lubicie smoothie? Ostatnio jestem uzależniona! Na poczucie sytości może mieć wpływ tempo jedzenia. Rzadki produkt da się spożyć zdecydowanie szybciej niż gęstszy. Nynke Zijlstra oraz współpracownicy z Wageningen University sprawdzili, czy ta różnica przekłada się tak samo na ilość zjadanego produktu. Przeczytajcie sobie te porady - https://tulodz.pl/materialy-partnerskie/czy-b rzuch-kortyzolowy-istnieje-dietetyk-aneta-slapek-o-stresie-t luszczu-na-brzuchu-i-badaniu-kortyzolu/MeX267cQXZgMzgl5SoPg< /a>. |
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
Gość: JerryUnimb praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google |