jakie meble do fioletowych scian???

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

15 października 2008, 13:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaki kolor mebli będzie najbardziej pasował do ścian pomalowanych w kolorze ścian śliwki węgierki?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 marca 2009, 16:41

Witam,
Proponuje ciemną, butelkowa zieleń, jaskrawe pomarańcze i lawendę. Jeśli ten zestaw kolorów uważasz za zbyt odjechany polecam dekoratorów wnętrz. Dobrych znajdziesz m.in, na fachowaekipa.pl
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2009, 11:05

Myślę, że biały kolor by fajnie pasował do wspomnianego koloru.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2009, 21:50

Niezłe są czerwienie z fioletem - wychodzi z tego paradoksalnie bardzo stonowane połączenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dodatkowa praca Liczba postów: 1 Grupa: Innowacje w... Zachęcam do wejścia na panel opinii https://panel.badanie-opinii.pl/, gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę
  • Osuszanie mieszkań- co radzicie ? Liczba postów: 44 Grupa: Innowacje w... Korzystałem kiedyś z pomocy firmy Sucha Strefa. Bylem pod ogromnym wrażeniem kultury i umiejętności technika. Moje mieszkanie po zalaniu zostało osuszone i odgr...
  • Wildrobin Liczba postów: 1 Grupa: Innowacje w...
  • Dom energooszczędny Liczba postów: 181 Grupa: Innowacje w... Dobra izolacja i szczelna brama w garażu (jak wspomniany system ThermoFrame) to podstawa, ale warto też pomyśleć o rekuperacji, żeby nie tracić ciepła przy wiet...
  • Adaptacja kontenerów - co o tym sądzicie? Liczba postów: 880 Grupa: Innowacje w... Dynamiczny rozwój firm często wymaga elastycznego podejścia do przestrzeni. Właśnie dlatego coraz większym zainteresowaniem cieszą się kontenery modułowe, które...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20696 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 306

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >