jakie okna połaciowe wybrać?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

21 lipca 2009, 17:47

Zgadzam sie: good 0 bad

jakiej firmy okna byście proponowali na poddasze użytkowe?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2009, 17:23

Fakro i Velux dwie najlepsze firmy jakie znam. Jeszcze mogę polecić Stolbud Włoszczowa. To są naprawdę, rzetelne i godne zaufania firmy. Osobiście nie spotkałem się z negatywnymi opiniami na temat okien tych firm.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 września 2009, 17:08

a Ty jakie masz?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2009, 10:50

ja mam u siebie Velux i u znajomych też są okna tej firmy jak do tej pory ani ja ani moi znajomi nie mieli z nimi problemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2009, 16:14

ja bym do zestawu dorzucił jeszcze Roto chociaż gdybym miał wybierać kupiłbym Velux`a.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2009, 15:23

u mnie są okna Fakro i mogę je polecić. nie miałem z nimi jeszcze żadnego problemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna wybrać? Liczba postów: 905 Grupa: Montujemy o... Wszystko zależy od budżetu siostry, ale jak to nowy budynek to może jeszcze lepiej pójść w okna aluminiowe? Jest taka firma MB Okno która ogarnia okna Łódź i of...
  • okna Liczba postów: 153 Grupa: Montujemy o... Zgadzam się, my korzystalismy z usług dilera Oknoplast w Szczecinie https://www.eko-dom.szczecin.pl/ i mogę z czystym sumieniem polecić!
  • Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 13 Grupa: Montujemy o... Gdy potrzebowałem badań psychotechnicznych jako kierowca zawodowy, wybrałem Psycho-Technika ReFLEX – psychotechnika wózki widłowe i mogę polecić to miejsce z cz...
  • Drzwiczki żeliwne - jakie wybrać? Liczba postów: 9 Grupa: Montujemy o... Doch genau dieses Gewicht trägt auch zur Realität und Präsenz der sex doll bei. Viele Nutzer berichten, dass sie das Gefühl von Masse und Volumen als besonders....
  • jakie drzwi? Liczba postów: 668 Grupa: Montujemy o... Kkaroe32 - jak to mawiają - coś jest do wszystkiego to jest ... Ja sam nie jestem miłośnikiem jak jakiś producent chwyta się każdej opcji. Np. Wikęd produkuje s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20678 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 444

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >