offline ![]() Mili77 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: kwiatek praktykant |
|
| |
offline ![]() m_kwiecien fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Stefan1985 doświadczony
![]() |
Uważam, że drewniane okna do łazienki to średni pomysł, patrząc na utrzymanie okna w dużej wilgotności. Ja radziłbym okna plastikowe ze względu na łatwość utrzymania. Można również zamówić okno plastikowe z okleiną drewnianą która będzie pasować do naszego wnętrza. Do okien PCV polecam https://fenbroker.com/ |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Piotr98 doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() olek992 fachowiec
![]() |
Jakie okna wybieracie? |
| |
![]() Gość: Alan244534 praktykant |
Taśmy uszczelniające Tesa i 3M to pewność, że Twój montaż okien będzie wykonany profesjonalnie i na lata. Ochrona przed wilgocią, wiatrem i stratami ciepła nigdy nie była prostsza. Na Converting-taśm.pl znajdziesz szeroki wybór produktów premium w konkurencyjnych cenach – postaw na jakość i komfort. |
| |
offline ![]() forumowiczka1990 doświadczony
![]() |
Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości. W dodatku w łazience spędzasz dużo mniej czasu, więc po co przepłacać za droższe drewniane rozwiązania. |
|
jakie okno do łazienki wybrać
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 555 Grupa: Montujemy o... Tutaj raczej polecałbym konkretne rozwiązania czy konkretne marki drzwi a nie firmy sprzedające. OK, rozumiem - dobra obsługa, świetny montaż itd. Ale mało kto....
- jakie drzwi? Liczba postów: 648 Grupa: Montujemy o... Jak sama nazwa sugeruje, to chyba ta firma specjalizuje się w meblach a nie w produkcji drzwi. To samo masz np. Wiśniowskiego. Ma baaaardzo dobre bramy garażowe...
- Dissertation Help Online – Trusted by Thousands of... Liczba postów: 1 Grupa: Montujemy o... Looking for reliable Dissertation Writing Services? Thousands of students trust professional experts to craft high-quality dissertations that meet academic stan...
- Dissertation Help Online – Trusted by Thousands of... Liczba postów: 1 Grupa: Montujemy o... Looking for reliable Dissertation Writing Services[/url? Thousands of students trust professional experts to craft high-quality dissertations that meet academic...
- Okna do domu Liczba postów: 84 Grupa: Montujemy o... Jak jesteście z woj. Łódzkiego to ja polecam MB Okno. Dobrą robotę robią jeśli chodzi o okna PCV Łódź :)