jakie płytki do łazienki?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

15 marca 2013, 10:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Większość aranżacji jest neutralnych. Choć i bywają tacy (np. jak mój teść), którym to nie odpowiada i woleli by łazienkę wyłożoną trawą, bramką i wielkim TV:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2013, 18:17

Ja widziałem ciekawe płytki na www.mokka-ceramica.pl. A poniżej te, które mi się najbardziej podobały.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 marca 2013, 22:03

Gocha jak chce trawę i bramkę to na boisko! gdzie w łazience będzie siedział:) choć możesz mu coś zaproponować: http://ofsajd.onet.pl/newsy/gwiazdy-realu-i-barcy-w-twojej-l azience/v9dqk

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2013, 12:11

ło matko! teść zwariuje ze szczęścia. Nie wiem czy mu to pokazywać...bo jeszcze gotów salon wyłożyć barcą:)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2013, 18:58

http://youtu.be/-3AeAey8Udg to moja lazienka

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2013, 19:00

praktyczna i tania

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2013, 19:01

http://youtu.be/-3AeAey8Udg

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2013, 21:20

hehe...tak właśnie myślałem. Gdybym tylko dysponował odpowiednio wielkim pomieszczeniem też bym sobie sprawił, choć żona pewnie wyrzuciłaby mnie z domu albo na złość urządziła salon na styl kobiecy:)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2013, 11:09

styl kobiecy? a jaki to jest? źle mi to zabrzmiało...znaczy buduarowy chciałeś powiedzieć:) kobiecy to taki ogólny przymiotnik. Np. szara łazienka z fajnymi dodatkami też może być kobieca, a nie koniecznie róż z koronkami. O na przykład dla mnie może być i taka:

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2013, 15:02

łazienkowe płytki to temat rzeka, obecnie na rynku mamy wielu producentów, którzy oferują szeroką gamę produktów, według mnie najlepiej śledzić trendy i wybierać zarówno to co jest modne, ale również to co będzie pasowało nam do pomieszczenia

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 48 Grupa: Wykańczamy... Fajnie wygląda oferta Energycool, jeśli ktoś myśli o klimatyzacji czy nowoczesnych systemach chłodzenia. Strona jest przejrzysta, pokazują produkty i rozwiązani...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 26 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • Jakie kotły na paliwo stałe najlepsze? Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Zmiana tradycyjnych kotłów CO na palniki pelletowe to rozwiązanie, które zapewnia wyższą efektywność grzewczą oraz mniejsze koszty użytkowania. Zmniejsza także....
  • Ogrodzenie Liczba postów: 147 Grupa: Wykańczamy... Wynajem ogrodzeń tymczasowych to rozwiązanie, które cieszy się coraz większą popularnością zarówno wśród firm budowlanych, organizatorów wydarzeń, jak i osób pr...
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 196 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20489 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 328

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >