jakiej firmy wybrać meble dla dziecka

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

12 kwietnia 2012, 14:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Po czym wnosisz, że wszystko jedno? A myślisz, że dziecko tak samo będzie reagowało na meble kolorowe z jakimiś animacjami i na takie proste, bez żadnych grafik? Nie sądzę. Tak więc trudno twierdzić, że dziecku jest wszystko jedno ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 kwietnia 2012, 15:13

Może przez pierwsze trzy miesiące to i wszystko jedno, ale później to juz jest inna sprawa, zamierzać urządzać pokój na pierwsze miesiące życia dziecka a później znowu zmieniać wnętrze? Ja uważam że taka ingerencja ze strony rodzina, oczywiście dobrze przemyślana może pozytywnie wpłynąć na rozwój dziecka i jeżeli nie będzie to wszystko przesłodzone to starczy dzieciaczkowi na długie długie lata

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 kwietnia 2012, 14:38

Uważam, że akurat te - http://www.mebelki.pl/aranzacje/art3446,dino- swiat.html nie są przesadzone i na bank każdemu dziecku będą odpowiadały - taka moja opinia.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 kwietnia 2012, 15:30

Zgadzam sie: good 1 bad

gdy maz jest fanatykiem stolarstwa jak ja - to pieknie jest zrobic swojej latorosli meble:)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 kwietnia 2012, 17:10

Kupiłam granatowe łóżko piętrowe firmy myroom.pl jest świetne ze wzgledu ze nasze dzieci maja już oddzielne pokoje a to łóżko można spokojnie rodzielić na 2.
Jestem bardzo zadowolona i polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2012, 15:51

Użytkownik Gość: Anderson napisał: Ja łóżko piętrowe kupiłem dla swoich dzieci i teraz
spokojnie mogę polecić sklep www.lozkapietrowe.com Polecam
wszystkim!

Też uważam że sklep jest super. Kupiłem tam już chyba ze 3 łóżka. Jedno do domu, drugie na działkę, a trzecie dla siostry :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2012, 23:05

Zgadzam sie: good 1 bad

Z doświadczenia polecam mebelki dostępne obecnie na stronie www.elies.pl

Czemu? Bo są trwałe (moje mają już 2 lata i dalej bez śladów zniszczenia), ładne i zachęcają dzieci do utrzymywania większego porządku w swoim pokoju (uwierzcie, przy trójce urwisów ta cecha mebli, to dla mnie bardzo istotna zaleta ).

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2012, 19:15

Ja też miałem problem z wyborem mebli dla mojego syna. Ale jakieś trzeba było kupić, choć wybór prosty nie był :) W końcu zdecydowałem się na taki zestaw: http://mebledladziecka.com.pl/meble-zestawy/403-racer-meble- dla-chlopca.html Podoba Wam się? Tani może i nie był, ale Mały był przeszczęśliwy. No i jak mam być szczery, to trochę mu takiego pokoju zazdroszczę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2012, 00:20

ja się kierowałam tym, żeby mebelki były praktyczne, wygodne i w dodatku cieszyły dzizecko - stąd motyw Pana samochodzika :>

Ten zestaw zdał egzamin - i mnie jest wygodnie chować zabawki, i synkowi się podbaja :) a i cena nie odstrasza:)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2012, 15:53

Kilka inspiracji od Komandora :-)

http://kobietamag.pl/krolestwo-malucha-aranzacje-pokojow-dzi eciecych/#comment-9724

" alt="" />http://img825.imageshack.us/img825/5926/komandor1.jpghttp://img339.imageshack.us/img339/3471/komandor3.jpg

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zasilanie LEDów Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Podczas przeglądania rozwiązań z zakresu zasilania, udało mi się trafić na prostowniki i zasilacze od Bater. Urządzenia te znajdują zastosowanie w wielu branżac...
  • Jak wybrać kolor do sypialni? Czym się kierować? Liczba postów: 27 Grupa: Porady i op... Kolor sypialni to element, nad którym zastanawia się wiele osób podczas remontu. Warto podążać za swoimi marzeniami i pamiętać o tym, że nawet ciemne barwy może...
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 546 Grupa: Porady i op... Zastanawiam się, co sądzicie o manicure hybrydowym. Widziałam ostatnio na jakimś blogu artykuł o lakierach bez HEMA i to wydało mi się mega ciekawe. Sama w osta...
  • catering Liczba postów: 54 Grupa: Porady i op... Zastanawiałam się ostatnio nad tym, jak różne są podejścia do diety wśród sportowców. Mój kolega z siłowni od zawsze mówi, że klucz do sukcesu tkwi w jedzeniu,....
  • Best website for paying someone to do my assignmen... Liczba postów: 5 Grupa: Porady i op... Finding a reliable service to handle assignments online can be tricky, especially when you need to manage your time effectively. One approach that helps is keep...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20996 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 188

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */