jakiej firmy wybrać meble dla dziecka

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

24 czerwca 2012, 15:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja na swoim dziecko nie mam zamiaru oszczędzać. Meble czy ubranie powinno być dobrej jakości. Co do mebli ja kupiłam bardzo fajne meble, z certyfikatem bezpieczeństwa, meble są wyjątkowe i zdecydowanie mało spotykane, sklep superpokoj.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2012, 09:41

Nie ma sensu dla dziecka kupować drogich mebli, dzieci naprawdę szybko rosną i szybko meble trzeba wymieniać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2012, 13:22

Nie wydaje mi się, żeby dzieci miały mieć nie wiadomo jaką radość z mebli. To raczej rodzicom powinny się podobać i chyba o ich gust chodzi.. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2012, 10:08

Najlepsze meble jakie widziałem dla dziecka mają na www.lozkapietrowe.com
Nie dość że łóżka super to jeszcze ceny są rozsądne.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2012, 19:48

Co do drogich mebli, to chyba należy zwrócić jeszcze uwagę na ich jakość, ja nie zgodzę się z opinią, że meble nie dają radości dla dziecka. Tak z pewnością nie jest, wyobraźcie sobie radość dziecka z łóżka w kształcie samochodu. Na pewno dziecko będzie bardzo szczęśliwe a my jako rodzice możemy dać taką możliwość naszym dzieciom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2012, 22:32

Popieram zdanie Karoliny1980 - zdecydowanie meble dają radość dla dziecka. Im są ciekawsze i bardziej kolorowe tym dziecko będzie bardziej zadowolone z własnych mebelków. ciekawe meble ma sklep superpokoj.pl - duży wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2012, 15:09

Myślę, że firma nie ma tutaj żadnego znaczenia. Ale za to wygląd i jakość mebelków już tak. Właśnie dlatego polecam projekty tego typu -http://www.mebelki.pl/aranzacje/art3350,owieczka.html Podoba się? ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2012, 15:36

Ładne i takie proste...

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2012, 15:03

Nie wiem czy takie proste. Kiedy aranżacja jest konkretna, nie jest nudna i zwyczajna to nie jest również prosta - przynajmniej takie jest moje zdanie. Mnie się ta owieczka bardzo podoba ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2013, 12:14

ja zarówno łóżeczko, jak i pufy, jak i biurko kupiłam w efekcie w jednym miejscu - przez internet na stronie Ergo Expert
słuchajcie, no zjeździłam pół Warszawy, żeby znaleźć coś fajnego, co by pasowało do wystroju pokoju i nic! :/ dopiero przez Internet dało się coś zamówić

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Firma w Anglii - szukam informacji Liczba postów: 40 Grupa: Porady i op... Ja ogólnie bardzo bym chciała zamieszkać kiedyś w Anglii i otworzyć tam firmę. A najbardziej oczywiście marzy mi się Londyn. Czytałam ostatnio na stronie https:...
  • catering Liczba postów: 46 Grupa: Porady i op... Ciekawi mnie, czy erytrytol 1kg faktycznie jest tak neutralny w smaku, jak o nim mówią. ZdrowyMarket24 https://zdrowymarket24.pl/produkt/erytry tol-1kg-natur-pla...
  • Warto skorzystac z pomocy? Liczba postów: 3 Grupa: Porady i op... Byłem ciekawy, jak wyglądają nowoczesne portale do rozmów i randek. Trafiłem na poflirtujemy i od razu sprawdziłem rejestrację. Strona daje bonusowe wiadomości,...
  • Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 36 Grupa: Porady i op... Chciałbym zapytać, jak wygląda przeprowadzka z pomocą firmy przeprowadzkowej w Warszawie w praktyce. Czy ekipa sama planuje załadunek i rozmieszczenie rzeczy w....
  • Moc cekawych pomysłów na prezent Liczba postów: 134 Grupa: Porady i op... Szukasz prezentu, który zrobi wrażenie? Warto zastanowić się nad meblami ogrodowymi. Właśnie teraz trwa niezła wyprzedaż, gdzie można natrafić na świetne okazje...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20159 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 189

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >