kominek w salonie

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

7 października 2017, 14:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Według mnie nic tak nie dodaje urokowi i klasy salonowi jak ładny kominek. Warto zadbać tylko o porządne wykonanie i wybrać jakiś pasujący do naszego salonu model czy wzór.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 października 2017, 17:12

W moim salonie właśnie wylądował kominek z oferty http://www.wilinski.pl/ . To dzięki niemu salon znacznie bardziej się rozbudził, pojawiło się w nim znacznie więcej życia. Wszelkie wkłady kominkowe również zakupiliśmy z ich oferty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2017, 09:00

Akurat jeżeli chodzi o kominek w salonie jako dodatkowe źródło grzewcze oraz dekoracja- jestem jak najbardziej za, wówczas salon niewątpliwie zyskuje na plus :)

Hexar.Nieruchomości.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2017, 12:33

Mi się marzy kominek w salonie, żeby mozna było się pod nim położyć w zimne, jesienne wieczory. Może kiedyś się uda :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2017, 11:30

To kwestia tego czy da się podłączyć przewód kominowy do głównego, tak aby móc swobodnie korzystać z kominka, myślę że wszystko jest jak najbardziej do zorganizowania.

Warserwis.com

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2017, 13:03

Moja żona wymarzyła sobie kominek z płaszczem wodnym. Szukałem odpowiedniej firmy i trafiłem na www.expertkominki.pl. Specjalizują się w takich projektach i zrobili piękny kominek, który nadał uroku i osobliwości. Oboje z żoną jesteśmy zachwyceni efektem.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2017, 10:36

Tutaj już szczegóły musisz uzgodnić ze specjalistą, tym bardziej jeżeli jest to kominek z płaszczem wodnym. Zawsze to fajna i praktyczna ozdoba która zapewni nam ciepło w salonie :)

Meblerafalszczapa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2018, 14:21

Zawsze jest jakieś wyjście jeżeli nie możemy sobie pozwolić na prawdziwy kominek w domu. Widziałam takie biokominki https://sklep.komo.pl/biokominki , które nie dają ciepła, ale dają takie poczucie ciepłego klimatu. Idealna sprawa na jesienne wieczory!

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2018, 19:12

Biokominki są całkiem niezłe. Zresztą robią się coraz bardziej popularne. Od niedawna mam taki http://www.wkladykominkowe.net.pl/1676-biokom inek-wolnostojacy-india-czarny.html i można go przenosić ,także nie trzeba się martwić jakąś instalacją. Łatwy w czyszczeniu i warty tej ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2018, 20:37

Pamiętać też trzeba, że nie wszędzie jest możliwość zainstalowania kominka i warto uwzględnić ten fakt już na etapie planowania wystroju, wykończenia salonu, dobierając do tego odpowiednie meble.

Ten post był edytowany przez AdidarMeble.pl dnia: 4 września 2018, 08:11
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie meble kuchenne? Liczba postów: 366 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio przeglądałem zestawy mebli kuchennych i trafiłem na fajną ofertę u https://i-meble.eu/pl/321-zestawy-mebli- kuchennych Duży wybór gotowych kompletów, od...
  • Architekt Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 24 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 195 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20146 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 268

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >