kominek w salonie

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  13 14 15 16 17  ▸  ▸▸

30 stycznia 2019, 14:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Wydaje mi się, że kominek to bardzo nowoczesne rozwiązanie. Dzięki niemu na pewno zmniejszy się użycie energii, sama marze o kominku. Mam nadzieje, że przy remoncie generalnym w moim domu uda mi się go wybudować.

kominki kaflowe

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2019, 20:49

My zdecydowaliśmy się na rozwiązanie z oferty http://taniekominy.pl/ Jak wskazuje sama nazwa, był to tani kominek, aczkolwiek o solidnej i godnej uwagi wartości. Zdecydowanie polecam taki wybór, który okazał się kapitalnym dodatkiem do naszego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2019, 11:22

W moim salonie znajduje się taki kominek, jaki sobie wymarzyłem. Trafiłem na ofertę firmy www.kominki.bochnia.pl, która wykonuje świetne kominki na zamówienie. Kominek, który dla mnie zrobili jest świetny.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2019, 10:42

Nasz wybór padł na kominek z oferty http://www.wilinski.pl/ Efekt zdecydowanie powyżej oczekiwań, to samo tyczy się nietuzinkowej jakości i designu. Jak dla mnie każde domostwo powinno być wyposażone w kominek!

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2019, 14:40

Jeżeli ktoś z was szuka firmy, która zajmuję się takim zadaniami jak zabudowa kominków a najlepiej jak by była to firma oferująca Polskie wkłady kominkowe to najlepiej skontaktować się z firmą www.pama-kominki.com.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lutego 2019, 20:00

Też myślę nad remontem swojego kominka. Co sądzicie nad marmurem? Widziałem podobne realizacje wykonywane przez firmę www.kamieniarstwojanik.pl. Wydaje mi się, że będzie to bardzo fajnie wyglądać w nowoczesnym i eleganckim salonie.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2019, 22:34

A ja mam inne pytanie czym wyszpachlować zabudowę aby nie pękała?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2019, 11:35

Śliczna budowa kominka może wprowadzić sporo uroku do salonu. Zdecydowanie warto o tym pomyśleć! Za sprawą http://kamieniarstwo-pisarski.pl/ staliśmy się właścicielami pięknego kominka. Stworzona przez nich obudowa to zdecydowanie spełnienie naszych marzeń!

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2019, 18:53

Ja mam kominek, ale gazowy, coś jak kominek leo, który widziałem po raz pierwszy na Kratkach. Wspaniała wizja ognia, jak dla mnie piękny efekt ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2019, 11:40

Kominek w salonie to genialna sprawa, jednak trzeba pamiętać, że nie w kazdym mieszkaniu jest on możliwy do zainstalowania.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  13 14 15 16 17  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 25 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • jakie meble kuchenne? Liczba postów: 366 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio przeglądałem zestawy mebli kuchennych i trafiłem na fajną ofertę u https://i-meble.eu/pl/321-zestawy-mebli- kuchennych Duży wybór gotowych kompletów, od...
  • Architekt Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 195 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20150 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 284

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >