Gość: blubeer praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline redakcja moderator
|
Uszczelki są objete gwarancja producenta. Najlepiej o
srodki do konserwacji zapytac producenta lub sprzedawcę
okien. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: blubeer praktykant |
|
|
| |
offline angelside praktykant
|
Ja z chęcią dołącze się do dyskusji, nasza firma daje
każdemu klientowi zestaw do konserwacji okien gratis,
aczkolwiek nie jest to tania sprawa. Na allegro można
dostać tego typu zestawy, mleczka czyszczące do każdego
elementu osobne. Sam ich używam i myślę że warto
stosować je raz na jakiś czas. Mam okna z mojej firmy juz
blisko 7 lat i nie mam z nimi jakichkolwiek problemów. |
|
| |
Gość: leszczyk praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: leszczyk praktykant |
|
|
| |
offline Jaśka praktykant
|
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
offline sitarek doświadczony
|
|
|
|
konserwacja okna
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jakie okna wybrac? Liczba postów: 18 Grupa: Montujemy o... Nawet najlepsze okna nic nie dadzą, jeśli montaż jest nieszczelny, a przez ościeżnice ucieka ciepło. Warto po zakończeniu prac sprawdzić, jak faktycznie wypadła...
- jakie okna wybrać: plastikowe czy drewniane? Liczba postów: 143 Grupa: Montujemy o... Przy takim domu nie wybierałbym okien wyłącznie na podstawie materiału. Zarówno dobre okna drewniane, jak i nowoczesne okna PVC mogą zapewnić odpowiednią izolac...
- Jakie drzwi drewniane Liczba postów: 210 Grupa: Montujemy o... producent drzwi drewnianych powinien oferować produkty, które łączą solidne wykonanie z atrakcyjnym wyglądem. Wybierając odpowiednią firmę, warto zwrócić uwagę....
- które okna wybrać Liczba postów: 159 Grupa: Montujemy o... Systematyczne przeglądy stolarki okiennej pomagają wykryć drobne problemy, zanim przerodzą się w poważniejsze uszkodzenia. Warto pamiętać o regulacji okuć, czys...
- Projektowanie i Aranżacja Wnętrz Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o... Według mnie naprawdę warto skorzystać z Biuro projektowania wnętrz w Warszawie .Sam o tym dowiedziałem się od mojego znajomego. Po prostu to powinno zainteresow...