![]() Gość: blubeer praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() redakcja moderator
![]() |
Uszczelki są objete gwarancja producenta. Najlepiej o
srodki do konserwacji zapytac producenta lub sprzedawcę
okien. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: blubeer praktykant |
|
| |
offline ![]() angelside praktykant
![]() |
Ja z chęcią dołącze się do dyskusji, nasza firma daje
każdemu klientowi zestaw do konserwacji okien gratis,
aczkolwiek nie jest to tania sprawa. Na allegro można
dostać tego typu zestawy, mleczka czyszczące do każdego
elementu osobne. Sam ich używam i myślę że warto
stosować je raz na jakiś czas. Mam okna z mojej firmy juz
blisko 7 lat i nie mam z nimi jakichkolwiek problemów. |
| |
![]() Gość: leszczyk praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: leszczyk praktykant |
|
| |
offline ![]() Jaśka praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
offline ![]() sitarek doświadczony
![]() |
|
|
konserwacja okna
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 7 Grupa: Montujemy o... Czy ktoś z Was używa prasy do śmieci 1100l od Ecobalers https://ecobalers.com/? Mam wrażenie, że w naszej firmie odpady komunalne zajmują coraz więcej miejsca,....
- Jakiego producenta rolet polecacie Liczba postów: 7 Grupa: Montujemy o... Rolety rzymskie duo są idealnym rozwiązaniem do pomieszczeń, gdzie potrzebna jest zarówno ochrona przed słońcem, jak i zachowanie prywatności. Dzięki swojej pod...
- Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 55 Grupa: Montujemy o... Równie ważne są także drzwi które montujemy wewnątrz mieszkania. Tym bardziej, że takich musimy już zamówić kilka par. I trudniej je wymienić, jeśli okaże się,....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 38 Grupa: Montujemy o... Z tego co widzę to tam mają tylko drzwi aluminiowe nakładkowe, choć patrząc na przekroje to raczej nazwa jest nie do końca fortunnie użyta. Nie znam osobiście n...
- Okna do domu Liczba postów: 75 Grupa: Montujemy o... Wybór odpowiednich okien to inwestycja na lata. Jeśli zależy Ci na trwałości, nowoczesnym wyglądzie i solidnym montażu. To zajrzyj na stronę: https://www.bramot...