Gość: blubeer praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline redakcja moderator
|
Uszczelki są objete gwarancja producenta. Najlepiej o
srodki do konserwacji zapytac producenta lub sprzedawcę
okien. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: blubeer praktykant |
|
|
| |
offline angelside praktykant
|
Ja z chęcią dołącze się do dyskusji, nasza firma daje
każdemu klientowi zestaw do konserwacji okien gratis,
aczkolwiek nie jest to tania sprawa. Na allegro można
dostać tego typu zestawy, mleczka czyszczące do każdego
elementu osobne. Sam ich używam i myślę że warto
stosować je raz na jakiś czas. Mam okna z mojej firmy juz
blisko 7 lat i nie mam z nimi jakichkolwiek problemów. |
|
| |
Gość: leszczyk praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: leszczyk praktykant |
|
|
| |
offline Jaśka praktykant
|
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
offline sitarek doświadczony
|
|
|
|
konserwacja okna
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jakie drzwi zewnetrzne wybrać? Liczba postów: 145 Grupa: Montujemy o... Przy wyborze drzwi zewnętrznych warto też pomyśleć o odpowiednich elementach szklanych w naszej przestrzeni. Miałam ostatnio okazję rozmawiać z kumplem, który k...
- Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 17 Grupa: Montujemy o... Jeżeli potrzebujecie wykonac badania na prawo jazdy, to polecam Wam sprawdzić stronę badania-kierowcow.warszawa.pl , gdzie możecie wykonać badanie lekarskie na....
- OKNA Wrocław Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Podczas projektowania przeszklonej części domu warto od razu pomyśleć o odpowiedniej ochronie przed słońcem. Latem duża ilość przeszkleń potrafi mocno nagrzewać...
- Jakie okna wybrac? Liczba postów: 19 Grupa: Montujemy o... Nawet najlepsze okna nic nie dadzą, jeśli montaż jest nieszczelny, a przez ościeżnice ucieka ciepło. Warto po zakończeniu prac sprawdzić, jak faktycznie wypadła...
- Akcesoria do drzwi Liczba postów: 160 Grupa: Montujemy o... Można ale pytanie po co EI60? Tak jest w projekcie czy takie są też wymogi u Ciebie? Może drzwi p.poż. w klasie EI30 wystarczą? Zobacz sobie drzwi typu Wikęd Pr...