które okna wybrać

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

4 stycznia 2017, 15:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Uważam, że takie okna drewniane, to naprawdę dobry wybór - http://www.oknostol.com.pl/pl/producent-okien -drewnianych/9/ . Możecie zapoznać się również z ofertą tego producenta jeśli chcecie. Myślę, że oferta producenta jest naprawdę dobra.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 stycznia 2017, 20:38

Wybór okien jest naprawde spory. Ja na wiosnę planuję wymiane okien ale już rozglądam się za ofertami różnych firm. Bardzo korzystnie wychodza okna z firmy http://www.ekoplast-krakow.pl/. Firma świadczy usługi serwisu i montażu okien. Przy większych zamówieniach jest mozliwośc negocjacji ceny. Wykonują także okna nietypowym kształcie i wielkości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2017, 12:00

W Krakowie mogę zdecydowanie polecić www.oknopremium.com.pl. Profesjonalna obsługa, a okna naprawde solidne.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2017, 19:24

jeżeli szukasz okien dachowych to najlepsze można znaleźć na bauen.pl wiem to z własnego doświadczenia

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2017, 18:48

Skro mowa o dobrych i solidnych drzwiach , oknach do domu w rozsądnej cenie, to polecam zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl stolarką budowlaną zajmujemy się od dawna i chętnie doradzimy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2017, 12:23

Najtańsze wcale nie oznacza również najlepsze okna, a przecież powinniśmy stawiać głównie na wysoką jakość, prawda? Zobacz tutaj
http://fabrykatarasow.pl/okna_pcv

Ten post był edytowany przez FabrykaTarasow_pl dnia: 22 lutego 2017, 12:24
Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2017, 11:21

okien nie kupujesz na jeden sezon, więc faktycznie warto zwrócić uwagę na dobrą jakość. U mnie w okolicy dużo osób zamawia z RES DOMu : www.res-dom.pl, opinie mają bardzo dobrą więc chyba sama też się zdecyduje.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2017, 15:25

Zgadzam się, że okna to inwestycja długoterminowa i warto mieć to na uwadze. Dlatego jak już, to wg mnie najlepiej stawiać na okna drewniane. Są bardzo trwałe, bardzo szczelne, więc i energooszczędne. U nas są okna angielskie typu sash. Zamawialiśmy w firmie http://www.mmtimberwindows.com.pl/ - profesjonalna obsługa, sprawny montaż.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2017, 12:31

A z oknami Nordic macie doświadczenia? Konkretnie te Side Hung mnie interesują, z zabezpieczeniem przed otwarciem okna przez dziecko.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2018, 21:25

Jeśli nadal nie jesteś pewien zajrzyj na www.oknawroclaw.biz. Posiadają wiele ciekawych propozycji nawet dla najbardziej wymagających klientów.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna wybrać? Liczba postów: 902 Grupa: Montujemy o... Według mnie warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych okien lub drzwi do Was...
  • Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Winda to dobry pomysł. Jak nie chcesz za dużo wydać na tą windę to pomyśl o zabudowie kabiny windy
  • Okna do domu Liczba postów: 76 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • okna pcv Liczba postów: 195 Grupa: Montujemy o... Jak szukacie dobrych okien plastikowych w dolnośląskim to polecam wam firmę ekoprofit.
  • drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 519 Grupa: Montujemy o... W przypadku gdy zależy nam na oryginalnym designie, opcją do rozważenia są drzwi wykonane na indywidualne zamówienie. Na temat możliwości personalizacji można p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19928 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 192

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >