kuchnia w "wiejskim" klimacie?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11

16 listopada 2018, 10:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Dlaczego nie? Jedyne czego może brakować to pieca kaflowego i z tym się zgodze, natomiast cała reszta to nic innego jak tylko kwestia dodatków w "wiejskim" klimacie oraz kolorystyki na jaką sie zdecydujemy.

Drewlux.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2018, 10:57

Polecam taborety ;) Ja ostatnio zakupiłam drewniany taboret marki MoonWood. Idealny do każdego stylu wnętrza :) http://moonwood.me/produkt/taboret-crystal-wh ite/

Ten post był edytowany przez weronika.rekowska dnia: 26 listopada 2018, 10:57
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2018, 21:59

Styl rustykalny jest szalenie wdzięczny, bo ma w sobie coś z sielskości, ekologii i nie wymaga od aranżacji „wysokiego połysku”. Pozwala na swojskość i swobodę. Wbrew pozorom nie jest jednak łatwo stworzyć aranżację wiejską i nie przesadzić. Przenoszenie słomianej strzechy do mieszkania jest nieporozumieniem. Podobnie w domu jednorodzinnym, lepiej stworzyć aranżację z elementami rustykalnymi niż odtwarzać wnętrze wiejskiej kuchni. Dobre wzorce podsuwa styl skandynawski, który ma w sobie elementy wiejskie, ale w nowoczesnej, naturalnej odsłonie. Wybierając ten styl należy jednak pamiętać, że nie lubi on kompromisów i zamienników. Belka stropowa z udawanego drewna, plastikowe siedziska, silokonowe podkładki -to elementy, które będą drażniły i zalatywały kiczem. Postawienie na materiały naturalne tj. drewno, stal, glinę, ceramikę, żeliwo, szkło, cegłę, wiklinę, pomoże zbudować wiejski klimat w kuchni. Powodzenia!
https://www.sniezka.pl/jak-wybrac-kolor/wiejs ki-dom-w-starym-stylu-zobacz-najciekawsze-aranzacje-wnetrz

Zgłoś | Cytuj | Link

19 października 2021, 07:29

W takim razie jeżeli rozglądacie się za wyborem ładnego i dobrze wykonanego wyposażenia łazienkowego to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam do sprawdzenia ofertę przygotowaną przez nasz sklep Sotbe https://sklep.sotbe.com/ w którym będziecie mogli liczyć na dobre ceny, szeroki wybór i jednocześnie różnorodność propozycji w przystępnych cenach i bardzo dobrych warunkach gwarancyjnych sięgających 5 lat. Mamy nadzieję, że będziecie w stanie znaleźć coś odpowiedniego dla siebie. Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 520 Grupa: Ciekawe pom... Podczas organizacji placu budowy bardzo ważne jest odpowiednie zabezpieczenie terenu. Przeglądając dostępne rozwiązania, zainteresowały mnie ogrodzenia tymczaso...
  • Co warto jest kupić na parapetówkę? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli to znajomi to kwiatek, świeczka zapachowa lub patyczki zapachowe, natomiast jeżeli chodzi i coś droższego dla bliskiej osoby to np sztućce, garnki, zasta...
  • Mieszkanie Liczba postów: 64 Grupa: Ciekawe pom... Alicante zachwyca śródziemnomorskim klimatem, dostępem do plaż i wygodą codziennego życia, dlatego nieruchomości w Alicante są atrakcyjną propozycją dla osób sz...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Szukając inspiracji na zaproszenia ślubne, wpadłam ostatnio na fajny artykuł. Powiem Wam, że to naprawdę istotny element każdej ceremonii. Dobrze dobrane zapros...
  • JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 419 Grupa: Ciekawe pom... Hejka, właśnie natknęłam się na coś, co może was zainteresować. Znalazłam stronę Aldi, gdzie możemy sprawdzić ich sklepy. Dla przykładu, tu jest link do sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21372 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 321

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */