Gość: MetabolicFreedomamern praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: LaTeoriaLetThemSwern praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Cadela Project majster
|
Przy kupnie mieszkania najważniejsze to skupić się na
stanie technicznym budynku, realnych kosztach eksploatacji i
tym, jak wygląda okolica w praktyce, a nie tylko na
wizualizacjach. Warto pogadać z sąsiadami, zobaczyć
mieszkanie o różnych porach dnia i sprawdzić, czy nie ma
ukrytych „niespodzianek”, które wyjdą dopiero po
wprowadzeniu się. |
|
| |
Gość: NightingalePDFamern praktykant |
Your search for a gripping historical novel ends here. Access The Nightingale PDF and dive into the action. From the first page to the last, you will be captivated by the intensity and emotion of this wartime saga. https://thenightingalepdf.top/ the rose and the nightingale pdf |
|
|
kupno mieszkania
«
Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera
Ostatnio na forum
- deweloper we Wrocławiu Liczba postów: 372 Grupa: Nieruchomoś... We Wrocławiu jest sporo deweloperów i każdy ma swoje mocne i słabsze strony, więc najlepiej popytać mieszkańców konkretnych inwestycji. Jedni chwalą jakość wyko...
- Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem? Liczba postów: 207 Grupa: Nieruchomoś... To już mocno zależy od stylu życia. Mieszkanie w Warszawie to wygoda, komunikacja, zero dojazdów i dużo oszczędzonego czasu — ale za to metraż jest mniejszy, a....
- Budner i nowa inwestycja Liczba postów: 16 Grupa: Nieruchomoś... Przy nowych inwestycjach deweloperskich dużo zależy od tego, jaki standard faktycznie zostanie oddany, a nie tylko tego, co jest na prospekcie. Warto podpytać o...
- Janpul Liczba postów: 3824 Grupa: Nieruchomoś... Z firmami tego typu bywa różnie - sporo zależy od konkretnej ekipy, która akurat realizuje zlecenie. Jedni ludzie są zadowoleni, inni narzekają na kontakt albo....
- Mieszkania w Warszawie Liczba postów: 40 Grupa: Nieruchomoś... Podpisywaliście kiedyś cesję umowy deweloperskiej? Ja ostatnio zdecydowałem się na zakup nieruchomości od dewelopera. Bardzo pomocny okazał się dla mnie artykuł...