ładna filiżanka

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

5 maja 2010, 17:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie,
Moja współlokatorka chciałaby dostać na urodziny filiżankę.
Szukałam po sklepach stacjonarnych, ale nic ciekawego nie mogę znaleźć, jedyne co mi wpadło w oko to ta filiżanka http://www.myin.pl/1633/dwie_filizanki_do_cappuccino_ze_spod kami_w_serduszka
Ale szukam czegoś jeszcze.
Może macie jakies propozycje?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2010, 18:25

Bierz tą, jest śliczna;) Uwielbiam ten sklep, ma naprawdę piękne dodatki i meble. Wszytko jest porządne, wysokiej jakości i naprawdę niebanalne. Ja bym się tylko bała, że rozbiję taką drogą i designerską filiżankę;) ale uważam, że to świetny pomysł na prezent.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 maja 2010, 18:07

Myslisz, że się spodoba? Nie jest zbyt minimalistyczna ta filiżanka?
Może lepiej taką w stylu retro http://www.myin.pl/1366/filizanka_cappucino_ritzenhoff_anja_ kroencke ??
Miscusi, że tak zawracam głowę, ale naprawde nie wiem. Chce znac opinię bardzo obiektywną.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2010, 03:20

Mnie osobiście też się podoba. Ładnie się prezentuje, do tego to serduszko na pewno się dziewczynie spodoba. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2010, 14:46

O widzę, że wersja z serduszkiem się podoba, więc Asi pewnie tez przypadnie do gustu, zatem biorę się i zamawiam w końcu z myin :)
dziekuje wszystkim za podpowiedzi :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2010, 14:39

No też zaglądałem na tę stronkę jak szukałem prezentu dla znajomego - postawiłem na kieliszki do wódki ;-) Bardzo fajnie wyglądają. Generalnie maja tam bardzo fajne drobiazgi - idealne na prezenty właśnie. Widziałem tam mnóstwo fajnych rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2010, 16:34

No bo w myin jest mnóstwo fajnych rzeczy, szczególnie teraz,. gdy zmienili stronkę.
Bardzo lubię takie malutkie niby niepozorne, ale jednak wartościowe i ciekawe dodatki do mieszkania.
Mysle, że na zakupie filiżanki nie poprzestanę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2010, 21:14

heheh tylko śmiać się z waszej nieudolnej reklamy. Kto wam uwierzy że wszyscy kupują w tym sklepie hehe

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 245

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >