ledy

« Powrót do grupy: Oświetlenie wnętrz

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

12 lipca 2011, 11:06

Zgadzam sie: good 0 bad

No nie można pow. estetyka tego jest dość duża prezentuje się to ładnie, lecz czy taki pasek da mi intensywne światło ? raczej nie ?!..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2011, 13:42

Są paski o mocy 14,4W i 1300lm na metrze to jest dość dużo jak na Ledy, a każdy metr więcej daje większą intensywność.

Ten post był edytowany przez olampa dnia: 13 lipca 2011, 13:47
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2011, 14:20

Przykładowo: mam łóżko które ma oparcie zbliżone do litery "S" chce je w koło oświetlić taką listwą... łóźko ma mniej więcej 2m. jaki by wyszedł koszt tej inwestycji ??

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2011, 15:56

Ceny są różne zależy jakie kto ma podejście do jakości i pochodzenia produktów. Do nieregularnych kształtów zbliżonych do "S" poleciłbym Paski elastyczne w osłonie żelowej. Żel tworzy gładka i estetyczna powierzchnię co chroni pasek przed wilgocią, kurzem i ułatwia sprawę w ewentualnym czyszczeniu.

Ten post był edytowany przez olampa dnia: 13 lipca 2011, 13:48
Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2011, 15:50

A np. wykorzystanie pasków w ogrodzie ? jest to możliwe np. jak ???

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2011, 11:35

No kolejny raz fajna reklama .....

A jeżeli chodzi o sufit bardzo fajnie wygląda tylko koszt takiego wykonania nie jest tani ..

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2011, 14:49

ja mam lampke ledowa przy biurku i juz się do niej przyzwyczaiłam. na początku było faktycznie inaczej, ale teraz już nie widzę różnicy. co innego rodzina, pytają jak mogę pracować przy takim świetle :)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2011, 15:14

Racja! Oczy przyzwyczaja się do takiego światła a przy okazji odpoczną od zbyt dużej intensywności

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2011, 15:39

Dobre światło nie ma co gadać :D

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2012, 17:00

Jeżeli chodzi o koszty inwestycji podświetlania łóżka,to wiele zależy od samej firmy w której zdecydujesz się wszystko kupić. Teraz u nas są fajne rabaty,wiec myślę ze warto.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• barek i alkohole Liczba postów: 60 Grupa: Oświetlenie... Usługi takie jak odtrucia alkoholowe mogą być ratunkiem dla osób, które nie chcą korzystać z SOR-u czy przychodni. Firma KacStop https://www.kacstop.pl/ świadcz...
  • Sklep z oświetleniem Liczba postów: 24 Grupa: Oświetlenie... Według mnie warto mieć wgląd na najróżniejsze opcje, warto w końcu mieć porównanie. Jak chodzi o mnie, to zastanawiam się nad tym czy kupić lampy....
  • oświetlenie przedpokoju Liczba postów: 77 Grupa: Oświetlenie... Panele LED to świetny wybór do nowoczesnych przestrzeni biurowych i mieszkalnych. Na stronie https://www.perfektmarket.com.pl/panele- led znajdziesz szeroką gamę...
  • oświetlenie do łazienki Liczba postów: 127 Grupa: Oświetlenie... Panele LED to świetny wybór do nowoczesnych przestrzeni biurowych i mieszkalnych. Na stronie https://www.perfektmarket.com.pl/panele- led widziałam szeroką gamę...
  • kinkiety do sypialni Liczba postów: 14 Grupa: Oświetlenie... W Kler znaleźliśmy kinkiety, które nam pasują do nowoczesnego wnętrza bez zbędnych ozdobników. Prosta forma, dobre wykonanie, światło przyjemne, czyli wszystko,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19827 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 175

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >