| offline  pati_44 doświadczony  | |
| Ten post był edytowany przez Tomaszu dnia: 4 kwietnia 2011, 15:20 | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  jammal majster  | bardzo fajne, nigdzie czegoś takiego jeszcze nie
widziałem, troche podobne do tego można spotkać stare
meble w stylu art deco z rafią,  | 
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  kasia miła praktykant    | Bardzo ładne meble. Zawsze marzyłam o takim niskim stoliku
i mam nawet odpowiedni salon do tego. Mogłabym prosić o
jakieś namiary na te meble? Pozdrawiam Kasia | 
|  | |
| offline  Szalonymax majster  | |
|  | |
| offline  sangria praktykant  | Mi też się podobają. Zgadzam się jammalem że te meble są trochę w stylu art deco. Cała ta stylizacja na zdjęciu jest utrzymana w tym stylu (zwłaszcza tapeta). Obecnie art deco jest na czasie, więc takie meble są w sam raz. Chociaż meble te pasują też do innych wnętrz np. w stylu kolonialnym, etnicznym. | 
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  Eccelent kierownik  | |
|  | |
| offline  Kornel doświadczony  | |
|  | |
| offline  Stachursky1910 praktykant  | |
|  | |
| offline  Alojzy praktykant  | |
|  | |
| offline  bazyliszek inżynier  | |
|  | 
meble Tahiti - siatka z trawy morskiej
« 
				Powrót do grupy: Porady i opinie

Ostatnio na forum
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 423 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
- Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 25 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...
- Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 45 Grupa: Porady i op... Jeśli chcesz mieć dobrze płatną pracę to postaw na ofertę https://www.zawodniania.pl/ gdzie masz kurs niani i opiekunek a te są bardzo poszukiwane na rynku. Szy...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 82 Grupa: Porady i op... Fajne w takiej pracy jest to, że dostaje się samochód służbowy.
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 457 Grupa: Porady i op... Warto, ale trzeba dobrze poszukać najlepiej kogoś sprawdzonego, wszystko obgadać jak wygląda współpraca i dopiero się decydować żeby nie wywalić kasy w błoto i....