meble Tahiti - siatka z trawy morskiej

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

16 marca 2011, 11:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik kasia miła napisał:
Bardzo ładne meble. Zawsze marzyłam o takim niskim stoliku i mam nawet
odpowiedni salon do tego. Mogłabym prosić o jakieś namiary na te meble?
Pozdrawiam Kasia

Meble te są od Vinotti Furniture, kolekcja Tahiti. Na stronie internetowej http://www.vinotti.eu/ możesz sobie sprawdzić listę adresów salonów meblowych w całym kraju, kontakt telefoniczny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 marca 2011, 11:14

Te meble są naprawdę inne niż wszystkie, szczerze mówiąc to trochę mi się już "przejadło" oglądać w kółko te same wzory i modele. A nie wiecie jaki jest koszt takich mebli?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2011, 11:18

Niestety nie wiem,ale również chętnie dowiem się wszystkich szczegółów odnośnie tych mebli. Prezentują sie naprawdę ładnie,ale warto szukać takze w innych sklepach internetowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2011, 14:30

Koń jaki jest każdy widzi, co tu dużo mówić meble bardzo ładne, z klimatem, każdy chyba by je wpasował do siebie. Jak kogoś stać niech kupuje.

Eccelent, Vinotti to nie e-sklep, mają sieć salonów tak a'propos ...

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2011, 15:47

Ciekawe czy te meble dostępne są tylko w internecie. Z chęcią dowiem się czy meble te dostępne są także w sklepach typu BRW ikea itd?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 kwietnia 2011, 19:29

meble są rzeczywiście ciekawe i oryginalne, też nie widziałam nigdzie podobnych. Z ciekawości zajrzałam na stronę internetową Vinotti i powiem wam że inne kolekcje w stylu kolonialnym też maja fajne np. Pacific, równie oryginalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2011, 21:00

Jak czytam te wpisy to normalnie dostaję choroby morskiej, jejku ...

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2011, 08:56

dudi to avio marin weź :D

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2011, 12:01

Użytkownik KOSTEK24 napisał:
Ciekawe czy te meble dostępne są tylko w internecie. Z
chęcią dowiem się czy meble te dostępne są także w
sklepach typu BRW ikea itd?

Jak już wcześniej pisałam meble od Vinotti są dostępne tylko w wybranych salonach w kraju, lista salonów meblowych podana jest na stronie internetowej: http://www.vinotti.eu/
Nie można tych mebli zakupić przez internet, czy w IKEA, a BRW to już inna firma robiąca meble.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2011, 12:20

Byłem na ich stronie internetowej w rzeczy samej są adresy salonów meblowych np. w Warszawie można je dostać w trzech salonach. Przy okazji po oglądałem resztę kolekcji, też są niektóre fajne. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak uszczelnić brodzik? Liczba postów: 18 Grupa: Porady i op... (z tych niskich, choć to raczej bez znaczenia;)) akrylowy, kompozytowy, czy konglomeratowy? Ważne dla mnie: łatwość utrzymania w czystości bez zbędnych nerwów;)...
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 463 Grupa: Porady i op... Bardzo warto! Bardzo! Szczególnie projekt techniczny, rzuty, przeróbki. Potem daje album każdemu wykonawcy i jak są dobrzy, a ja na takich trafiłem, to nawet ni...
  • Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Siemka, zastanawiam się czy każdy może robić coś takiego czy trzeba mieć konkretny charakter. Ja raczej nie jestem mega wygadany i nie wiem czy bym się odnalaz...
  • Klimatyzacja - jakiej firmy najlepsza? Liczba postów: 332 Grupa: Porady i op... Osobiście mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://instalfilter.pl/produkty/filtry- workowe/filtr-workowy-poziomy/ , na której znajdziecie ofertęfirmy Instal Fi...
  • Tulejki zaciskowe Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Tulejki zaciskowe w wielu układach po prostu wymiękają, zwłaszcza tam gdzie mają za zadanie tłumić drgania albo pracować pod stałym naciskiem, guma po jakimś cz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21394 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 275

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */