meble z palet

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

18 kwietnia 2014, 13:31

Zgadzam sie: good 0 bad

no wlasnie to musi sie podobac, ja nie moge w domu zastosowac bo mojej kobiecie niestety sie nie podoba :P ale wogrodzie beda meble z palet :D a w domu sa piekne kolekcje bydgoskich mebli

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2014, 06:37

a którą kolekcję bydgoskich mebli wybraliście dokładnie? ten pomysł z ogrodem jest bardzo dobry, tam ten stół będzie pasował idealnie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2014, 12:08

A czemu akurat bydgoskie meble? Moim zdaniem to droższa opcja a przecież na rynku masz szereg innych i równie dobrych firm pod względem jakości mebli,wystarczy tylko poszukać i wybrać coś dla siebie:)

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2015, 21:32

Meble z palet to doskonały pomysł, który zastosowałam zarówno domu jak i w ogrodzie. Palety nie tylko są tanie ale bardzo praktyczne. W domu połączyłam je z takimi półkami to doskonały surowy efekt. Pomszczenie jest białe a meble pomalowałam na czarno.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2015, 19:10

A czy ktoś sam może sam zrobił łóżko z palet? Oczywiście chodzi mi o stelaż pod materac.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2015, 13:54

Praktyczne są na pewno,tylko teraz pytanie czy także solidne i wygodne,bo moim zdaniem absolutnie nie. Jeżeli juz to lepiej postawić na droższe,ale za to solidne i naturalne drewno,takie jest moje zdanie w tej kwestii.

www.Lednaise.com

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2015, 07:55

Wszystko zależy od wykonania. Ja mam meble z palet i jestem bardzo zadowolona. Nie uważam, żeby były nie praktyczne. Fakt, że mam je na tarasie, więc tam nie potrzebowałam wiele. Największy problem jest z obiciem takich mebli dlatego mogę polecić tę firmę http://www.jag.pl/ można dostać u nich piankę.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2015, 14:54

Poza stelażem pod materac, meble z palet nie budzą mojego większego entuzjazmu. Za to coraz bardziej przekonuję się do wykorzystywania we wnętrzach aranżacji z płyty budowlanej
https://pl.pinterest.com/designerer/p%C5%82yta-mfp-inspiracj e-mfp-board-inspirations/

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2015, 12:28

Jeśli dla kogoś meble z palet są tandetą, widocznie nie widział zrobionych ich w dobrym stylu. Podsyłam LINK do artykułu, w którym przybliżają ten temat.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja a ep Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Klimatyzacja to coraz popularniejsze rozwiązanie w domach, mieszkaniach i biurach, które znacząco podnosi komfort życia i pracy. Jej podstawową funkcją jest utr...
  • Podłoga Liczba postów: 131 Grupa: Najnowsze t... Zainteresowanym tematem moge polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego sklepu Zip-Floors z najróżniejszymi podłogami...
  • Meble tapicerowane Liczba postów: 204 Grupa: Najnowsze t... Wpadłam na taki temat przypadkiem i zaskoczyło mnie, ile może zależeć od dobrze zaprojektowanej komody. W artykule opisali, jakie rozwiązania się sprawdzają w m...
  • obrusy, podkładki, ceraty? Liczba postów: 8 Grupa: Najnowsze t... Wydaje mi się, że najlepszym wyborem będzie klasyczny obrus albo bieżnik, coś prostego, żeby fajnie ozdobiło stół ale jednocześnie było łatwo utrzymać jego czys...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 649 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19842 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 151

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >