miłosne pomysły dla domu

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

8 lutego 2013, 10:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie znalazłam podobnego tematu, dlatego pragnę zapytać czy znacie jakieś pomysły na aranżacje wnętrz w iście miłosnym stylu?

Mam na myśli pomysły takie jak fototapety w serca czy np. fotel w takim nietypowym kształcie.

Poszukuje inspiracji!
Uprzejmie proszę o wrzucanie ciekawych linków do stron, które oferują jakieś ciekawe - miłosne rozwiązania dla domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2013, 15:30

Kwestia dobrego szukania. Trzeba przewertować kilka gazetek promocyjnych i na pewno trafi się coś w miłosnym stylu. Jeśli ja miałabym urządzać sypialnię w takim stylu zadbałabym o dużo czerwieni, ale elementy czerni i bieli też byłyby mile widziane :D Zaciekawił mnie ten pomysł na miłosny styl i postanowiłam nieco poszperać w sieci i oto co znalazłam: http://www.promocyjni.pl/siec/60-leroy-merlin (link do gazetki Leroy Merlin). Bodajże na 15(?) stronie jest fajna kanapa i fotel. Gdyby zmienić na załączonym tam obrazku kolor ścian, firanki, lampę, dywan i obraz myślę, że mogłoby powstać coś fajnego :) Co o tym myślisz?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2013, 15:30

Kwestia dobrego szukania. Trzeba przewertować kilka gazetek promocyjnych i na pewno trafi się coś w miłosnym stylu. Jeśli ja miałabym urządzać sypialnię w takim stylu zadbałabym o dużo czerwieni, ale elementy czerni i bieli też byłyby mile widziane :D Zaciekawił mnie ten pomysł na miłosny styl i postanowiłam nieco poszperać w sieci i oto co znalazłam: http://www.promocyjni.pl/siec/60-leroy-merlin (link do gazetki Leroy Merlin). Bodajże na 15(?) stronie jest fajna kanapa i fotel. Gdyby zmienić na załączonym tam obrazku kolor ścian, firanki, lampę, dywan i obraz myślę, że mogłoby powstać coś fajnego :) Co o tym myślisz?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2013, 16:16

Zgadzam się,to kwestia tylko i wyłącznie rozpatrzenia się w dodatkach do mieszkania. Miłosnym motywem może być chociażby taki wzór fototapety z serduszkami,lub szablon malarski. To chyba te najczęściej spotykane.

www.HityCenowe24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2013, 08:30

Oczywiście świece zapachowe, doniczki z motywami serduszek? Może to będzie też dobry pomysł?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 stycznia 2015, 14:58

ja na walentynki robię świece zapachowe. Kupuję w sklepie płatki róż, olejki zapachowe, wosk wytapiam ze zwykłych świec, a sznurek na knot kupiłam hurtowo w firmie http://www.sklep.almik.com.pl/. Takie świece zrobione przez mnie własnoręcznie są oryginalną ozdobą romantycznego stołu, pokoju :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2015, 15:01

ja na walentynki robię świece zapachowe. Kupuję w sklepie płatki róż, olejki zapachowe, wosk wytapiam ze zwykłych świec, a sznurek na knot kupiłam hurtowo w firmie http://www.almik.com.pl/. Takie świece zrobione przez mnie własnoręcznie są oryginalną ozdobą romantycznego stołu, pokoju :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2015, 17:14

Wszystkie powyższe pomysły są godne uwagi jeżeli zależy Ci na takich ściśle "miłosnych dodatkach",czyli kolorystyka wpadająca w czerwień lub róż,sporo dodatków,kwiatów, pościel również może być w serduszka czy świeczki zapachowe. Głównie na tym można się skupić plus wybrany motyw fototapety.

www.MeblezKrakowa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2015, 10:07

Przy takiej stylizacji super mogą wyglądać tapety designerskie. Myślę, że idealnie pasowałaby np. taka http://esencjadesign.pl/wall-deco-life-12/629 -wet-heart.html . Moim zdaniem jest cudowna, sama się w niej zakochała:D W ogóle świetny pomysł z mieszkaniem w miłosnym stylu:)

Ten post był edytowany przez doris1 dnia: 11 lutego 2015, 10:11
Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2015, 10:03

Tapety jak najbardziej także wchodzą w grę,ale to nie wyklucza dodatków,czyli miłosnych motywów,świeczników,serduszek czy generalnie czerwonej tonacji kolorystycznej,o tym pisałem już powyżej, a teraz ciekawe promocje i rabaty znajdziecie na naszej stronie www.MeblezKrakowa.pl zapraszamy serdecznie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 189

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >