nietypowy wymiar okien

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

10 czerwca 2021, 11:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Dzień dobry,

muszę wymienić okna w salonie. Jest on połączony z jadalnią i częściowo otwartą kuchnią, więc okna mają nietypowe rozmiary, bo zależało mi na jasnym pomieszczeniu. Gdzie dostanę okna pcv wymiary nietypowe?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2021, 12:13

Takie nietypowe okna można zamówić u dobrych producentów, najlepiej posiadających dobre rozwiązania systemowe. Ja sobie bardzo chwalę okna Schuco LivIng, buduję już drugi dom i zamawiam całą stolarkę właśnie w tych systemach. Jest bardzo ciepła i stabilna nawet przy większych rozmiarach skrzydeł. Jeśli chodzi o konkretnego producenta, wszystko zależy od tego, gdzie mieszkasz. My kupujemy okna w firmie Matplast z Nowej Rudy , to około 23 km od Kłodzka. W Polsce jest więcej producentów tych okien, tu można łatwo znaleźć coś bliżej własnego miejsca zamieszkania: www.schueco.pl/premium-partner

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2021, 19:25

Takie rzeczy się zdarzają też nie miałem typowych wymiarów okien. Mieliśmy oryginalny projekt domu. Na szczęście firma https://www.framex.pl/, gdzie zamawialiśmy okna w Szczecinie jest bardzo elastyczna pod tym względem. Zaproponowała nam okna energooszczędne w dobrej cenie. Wybór przemyślany i pewny. Jestem zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lipca 2021, 10:30

W takiej sytuacji z pewnością będziecie musieli też zamówić osłony okienne na wymiar. Co powiecie na przykład na żaluzje drewniane: https://drewniane-zaluzje.com.pl/ ? Moim zdaniem świetnie wyglądają.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2021, 22:10

Na nietypowe okna można dobrać idealne plisy - np. NAFI ma taką opcję, więc warto zerknąć na ich stronę www.plisa.sklep.pl :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 listopada 2021, 13:47

Takie okna można oczywiście zamówić u doświadczonych producentów, najlepiej korzystających z systemowych rozwiązań, które gwarantują bardzo dobre parametry związane ze stabilnością, szczelnością czy współczynnikiem przenikania ciepła. My swoje wielkoformatowe okna i drzwi przesuwne zamawialiśmy w firmie Wintact z Liskowa koło Kalisza www.wintact.pl To sprawdzona lokalna firma produkująca stolarkę w znanych systemach Schuco. Warto ich odwiedzić, jeśli ktoś mieszka w okolicach Kalisza.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2021, 20:40

http://slkjfdf.net/ - Ouoyiku Igpasuj rno.eloa.budnet.pl.diy.ok http://slkjfdf.net/

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie drzwi? Liczba postów: 667 Grupa: Montujemy o... Kkaroe32 - jak to mawiają - coś jest do wszystkiego to jest ... Ja sam nie jestem miłośnikiem jak jakiś producent chwyta się każdej opcji. Np. Wikęd produkuje s...
  • dobre drzwi wewnętrzne Liczba postów: 130 Grupa: Montujemy o... Zgadza się. W szklanych drzwiach nie ma wielkiej technologii poza zawiasami i klamko-zamkiem. Za to w mojej opinii ważniejsze będą do zastanowienia się drzwi w....
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 565 Grupa: Montujemy o... Januszko - tak, zgadzam się. Aluhaus w aluminiowym segmencie drzwi robi na prawdę konkretną robotę. Ja jednak nie lubię się ograniczać z ofertą do 1 producenta....
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 400 Grupa: Montujemy o... Fajne drewniane i estetyczne to DRE. Porta też ma ciekawe. Kilka marek ma czasami podobne wzory i najlepiej obejrzeć i sobie porównać, po dotykać. Tak można w D...
  • które okna wybrać Liczba postów: 146 Grupa: Montujemy o... Excellent choice on prioritizing energy efficiency with Schuco windows. Your recommendation of the Raven advisor in Grodzisk Mazowiecki is noted. It’s smart to....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20536 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 218

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >