nowoczesne łóżko

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

24 października 2014, 12:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Akurat jeżeli mowa o nowoczesnym łóżku to ja osobiście mogę polecić drewniane,które będzie solidne i pięknie się prezentuje,obowiązkowo z wygodnymi miękkim materacem:)

www.Meble-z-drewna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 marca 2015, 13:37

A do łóżka trzeba dobrać materac. Polecam nasze
http://iwopol24.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2015, 10:04

A co myślicie o takim rozwiązaniu jak łóżko chowane od Transforms? Moim zdaniem fajne rozwiązaniem dla kawalerek i niewielkich pokoi dzieci oraz nastolatków. Ktoś miał z takim rozwiązaniem styczność na żywo?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2015, 13:58

Na pewno jest to praktyczne rozwiązanie,a nad takim łóżkiem warto pomyśleć o taśmie led aby dodać uroku i odpowiedniego klimatu w naszej sypialni.

www.Lednaise.com

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2015, 15:29

Jestem pracoholiczką, a po pracy wracam wykończona do mieszkania. Marzy mi się tylko wtedy łóżko i sen.. Miałam bardzo słabe łóżko, nie mogłam się nigdy na nim wyspać.. eh.. Znalazłam stronkę Gotowe Wnętrza, gdzie kupiłam świetne, wygodne łóżko na wymiar firmy Mazzivo. Teraz w końcu mogę dobrze się wyspać a łóżko świetnie się komponuje z moim nowoczesnym mieszkaniem. Wykonane jest z litowego drewna, łączy w sobie solidność, wygodę oraz nowoczesność. Jestem bardzo zadowoloną klientką tego sklepu. Polecam Gotowe Wnętrza

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2015, 14:24

Solidne łóżko, komfortowy materac. Tylko taki zestaw może zapewnić nam mocny i spokojny sen

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2015, 15:04

No i oczywiście odpowiednie kolory na ścianach,które zapewnią spokój,komfort psychiczny,to moim zdaniem bardzo istotna kwestia,jednak na pierwszym miejscu obowiązkowo dobre i wygodne łóżko

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2015, 14:10

W naszym sklepie pojawiło się ostatnio nowoczesne łóżko, które można skonfigurować na kilka sposobów. Polecam zajrzeć http://www.domartstyl.eu/sklep/126-lozka

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2015, 18:39

Ciekawą mają państwo ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2015, 21:28

Polecam łóżko Plaza, które składa się z 2 osobnych łóżek jednoosobowych i wezgłowia. Od strony wezgłowia mebel posiada kółka, natomiast od strony nóg, drewniane nóżki. Takie rozwiązanie sprawia, że w sypialni możemy je bardzo łatwo przestawić, unosząc jedną stronę. Istnieje możliwość wykonania łóżka z materacem, który zawiera sprężyny bonelowe.

http://www.agpol.com/pol/oferta,cat,108.html< /a>

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• gry online Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem piperspin. Nie liczyłem na nic, chciałe...
  • Temat zawodowy Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara i deszczowa, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem vegas hero. Nie liczyłem na...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...
  • Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20689 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 238

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >