ocieplenie elewacjii

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

29 sierpnia 2022, 20:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Dobra ekipa to podstawa, bo przygotuje ściany, jak również wykorzysta potencjał danego materiału. Niemniej jednak wszystko musi być do siebie odpowiednio dobrane, wtedy będzie zdecydowanie prościej pracować

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2022, 20:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Foveo-Tech ma bardzo ciekawy tynk modelowany TSS05. Robiłem jakiś czas temu remont, koło drzwi mam jedną ze ścian zrobioną na efekt betonu. Super sprawa. Tynk lekki, wydajny, nie obciąża ścian, nie zabiera dużo miejsca

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy ktoś z Was ostatnio kupował szambo betonowe Liczba postów: 4 Grupa: Firmy budow... W Gdańsku leje od trzech dni, klasyk nad Bałtykiem, a urlop ucieka. Siedzę w pokoju hotelowym we Wrzeszczu i klnę pod nosem. Z nudów sprawdziłem tonyspins. Nie....
  • Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 13 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Domy drewniane Liczba postów: 84 Grupa: Firmy budow... W moim przypadku często zaglądam na stronę Vero Homes – dom mobilny całoroczny , bo interesują mnie nowoczesne, całoroczne domy mobilne jako realna alternatywa....
  • Księgowy w Warszawie Liczba postów: 4 Grupa: Firmy budow... Ostatniego komentarza w ogóle nie rozumiem. Może ktoś mi ten komentarz wytłumaczyć. _________________________ ___________________________ VIN za darmo
  • wesele w plenerze Liczba postów: 268 Grupa: Firmy budow... Wróciłam jeszcze raz do klasyki z nowoczesnym twistem, bo to chyba fajny kompromis. Na tej stronie było widać, że da się połączyć jedno z drugim bez efektu chao...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20685 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 234

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >