ocieplenie elewacjii

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

29 sierpnia 2022, 20:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Dobra ekipa to podstawa, bo przygotuje ściany, jak również wykorzysta potencjał danego materiału. Niemniej jednak wszystko musi być do siebie odpowiednio dobrane, wtedy będzie zdecydowanie prościej pracować

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2022, 20:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Foveo-Tech ma bardzo ciekawy tynk modelowany TSS05. Robiłem jakiś czas temu remont, koło drzwi mam jedną ze ścian zrobioną na efekt betonu. Super sprawa. Tynk lekki, wydajny, nie obciąża ścian, nie zabiera dużo miejsca

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Własna firma Liczba postów: 322 Grupa: Firmy budow... Można mieć wrażenie, że reklama w internecie zdominowała wszystko. Jednak gdy spojrzymy na codzienne życie – ulice, dworce, centra handlowe – okazuje się, że ou...
  • podnośniki Liczba postów: 73 Grupa: Firmy budow... Do zadań, gdzie liczy się szybki i bezpieczny dostęp do wysoko położonych miejsc, świetnie sprawdzają się podnośniki nożycowe. Widziałem sporą ofertę na stronie...
  • Elektryk Liczba postów: 97 Grupa: Firmy budow... Z własnego doświadczenia w tym temacie mogę Wam polecić kontakt z firmą https://eltertech.pl/ Swoim klientom oferują wysokiej jakości usługi związane z systemam...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 306 Grupa: Firmy budow... Many times you search for an app to edit videos, now you don't need to wait any longer, you can download capcut mod apk and use it. https://capkcutapk.com/
  • Zakup koparki. Liczba postów: 52 Grupa: Firmy budow... Ciekawi Cię, jak koparka może być bohaterem innowacji, a nie tylko maszyną? Artykuł „Przełomowe rozwiązania w wydobyciu surowców…” odsłania sekret: od wyboru sp...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20154 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 174

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >