odśnieżanie dachów Łódź

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

15 stycznia 2015, 14:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Przypuszczalnie tej zimy jeszcze spadnie śnieg, dlatego polecam usługi firmy Agrol, zajmującej się odśnieżaniem dachów na terenie Łodzi. Szczegóły na www.agrol-ogrody.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lutego 2015, 13:14

Ja w kwestii odśnieżania mam bardzo dobre doświadczenia związane z firma http://piasekzwiromax.com.pl/, swiadcza usługi naprawde wysokiej jakości za dobra cene

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lutego 2015, 12:20

jak na razie to mamy już prawie wiosnę, może przyda się na przyszły rok:)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2015, 18:47

eee ;p nie ma co ;) musiałoby być tego śniegu bardzo dużo :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2015, 23:47

No miejmy nadzieję, że w tym roku już nie będzie zbyt dużo padało i będzie trzeba nic odśnieżać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2015, 11:14

No oby :) :) ja liczę, że już w tą zime śniegu nie zobacze, bo jak do końca marca będzie tak piękna pogoda jak dziś w moim mieście i pewnie w całej Polsce to od razu chce się bardziej żyć i działać ^^

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2015, 23:20

Pewnie, a i wszyscy budujący się będą mogli wrócić do pracy nad domami.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2015, 12:50

generalnie w tym sezonie raczej za dużo pracy związanej z odsnieżaniem dachów nie było

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2015, 15:25

Ten kto ma płaski dach mógł zaoszczędzić pracy lub pieniędzy.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2016, 14:55

Ja ostatnio zlecałem firmie zamontowanie takich odstraszaczy przeciw ptakom. Mogę zapytać, czy robią też inne rzeczy, pewnie tak. Firma z Płońska, bardzo solidna. Alp-SERWIS.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka dachówka - Wienerberger czy Tondach? Liczba postów: 9 Grupa: Robimy dach Jeśli porównujesz Wienerberger vs Tondach, to warto wiedzieć, że dziś obie marki należą do jednej grupy, https://www.nbiappointmentsph.ph/ bo Tondach działa pod...
  • spadek dachu w stronę sąsiada Liczba postów: 4 Grupa: Robimy dach To jest właśnie jeden z tych tematów, gdzie „jakoś to będzie” potrafi później skończyć się wieloletnim konfliktem z sąsiadem. Spadek dachu, odprowadzenie wody i...
  • Jakie wkrety wybrać ? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy dach Potrzebuje naprawdę wytrzymałych wkrętów.
  • jak uszczelnić dach Liczba postów: 20 Grupa: Robimy dach Today, many men choose the girlfriend experience due to their feelings of loneliness. The men could be experiencing a crisis in their lives due to a recent brea...
  • Gonty bitumiczne cambridge Liczba postów: 22 Grupa: Robimy dach A co powiecie w takim razie na dachówkę betonową CISAR od Braas? Ja uważam, że to świetna opcja zarówno ze względu na trwałość (szacowana na 100lat, dobre warun...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21137 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 212

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */