okna

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

28 września 2022, 10:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi przypadły do gustu okna aluminiowe Schuco. Mają ekstremalnie wąskie ramy, mogą osiągać bardzo duże wymiary, a przy tym są bardzo ciepłe. Szczególnie imponująco prezentują się też panoramiczne drzwi przesuwne z ukrytymi ramami i całoszklanymi narożami. Widziałem je w ofercie firmy CB Aluminium z Krakowa i myślę, że finalnie je zamówię do nowego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 września 2022, 13:35

Co do okien to ja wam powiem że jednak warto postawić na takie energooszczędne które będą na lata, dobrej jakości okna. Tutaj https://okna-internorm.pl/poradnik/rodzaje-ok ien-co-oferuje-wspolczesna-stolarka-okienna znajdziecie informacje dotyczące tego, jakie mamy rodzaje okien, więc możecie zrobić sobie porównanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2022, 05:16

ajważniejsze, przy wyborze okien to wybrać okna wysokiej jakości, starannie wykonane, charakteryzujące sie dobrymi parametrami jeśli chodzi o izolację termiczną. My już od kilku lat mamy okna firmy Jezierski - https://jezierski.com.pl/ i jesteśmy z wyboru zadowoleni. Okna mają świetną jakość (parametry porównywalne z parametrami nowoczesnych, drewnianych okien) i są w dobrej cenie. Sama firma jest znana i ceniona, od lat oferuje markowe okna, jest czołowym producentem okien premium (o szerokości skrzydła powyżej 72 mm).

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2022, 14:21

Użytkownik Dawidek1 napisał: Na co powinienem zwrócić uwagę podczas wyboru okien do
domu?

Parametry. Jak bardzo okna są ciepłe i jak bardzo wygłuszają. Ale to właściwie w dobrym salonie powiedzą. Bo teraz, gdy ogrzewanie drogie, to właściwie najważniejszymi parametrami będą te związane z uciekającym ciepłem. Oknolast ma np, w swoich najcieplejszych oknach wkładki z PUR, w profilach. I nie tylko. W Sampre widziałem i to robiło wrażenie. I to już tak dawno temu mieli takie rozwiązania u siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2022, 11:36

Stojąc przed wyborem okien/drzwi do domu najlepiej doradzić się firmy, która w swojej ofercie ma produkty od kilku producentów tak jak np. Sembli. Znani producenci gwarantują niezawodność oraz najlepszą jakość materiałów. Każdy klient może liczyć na profesjonalne doradztwo i wsparcie. W ofercie można znaleźć również rolety oraz drzwi. Więcej informacji na stronie głównej http://sembli.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2022, 10:56

Będąc na etapie poszukiwań przede wszystkim wysokiej klasy stolarki okiennej to na pewno warto wziąć pod uwagę takich producentów, jak OknoPlast, czy Urzędowski akurat szukając dobrej firmy do współpracy z Poznania to mogę polecić firmę Domega https://domega.pl/ która stawia na jakość, topowych producentów i jednocześnie zapewnia sprawną realizację zamówienia. Dlatego po prostu zamiast narażać się na zbędne koszty i błędy po prostu porozmawiać ze specjalistami przed podjęciem ostatecznej decyzji zakupowej.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2022, 12:55

A zamawiał ktoś może okna z firmy Debesto? Zastanawiam się nad tym modelem https://debesto.com/pl/okna/produkty/okna-alu miniowe-aluprof-mb-86/. Proszę o opinie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2022, 14:24

Ja zamawiałem swoje okna w firmie Matplast z Nowej Rudy na Dolnym Śląsku. Wybrałem stolarkę w technologii Schuco, gdyż moim zdaniem jest najbardziej przekonująca, jeśli chodzi o jakość. Wykonali zlecenie w terminie i sprawnie zamontowali okna, widać że znają się na tym, co robią. Mogę ich śmiało polecić, bo nie tylko oferują bardzo dobre okna, ale też świadczą usługi na wysokim poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2022, 12:21

Ciekawie wyglądają oferty o których piszecie ale osobiście mi najbardziej spodobały mi się pod wieloma względami okna wiśniowski więc jeśli jeszcze nie mieliście okazji ich zobaczyć to polecam bo robią wrażenie

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2023, 13:41

Odpowiedź na to pytanie znajdziesz wchodząc na stronę https://effra.pl/. Jest to firma która posiada bardzo bogatą ofertę okien PCV a także aluminiowych. Ponadto znajdziecie u nich również drzwi, rolety, żaluzje fasadowe i bramy garażowe najlepszych producentów. Zatrudniona tam kadra posiada niesamowitą wiedze dzięki której z łatwością wybierzesz najlepszą dla siebie opcję a dodatkowo wykonają dla Ciebie montaż. Wszystko to w bardzo rozsądnej cenie. Sama skorzystałam z oferty i uważam że to była najlepsza decyzja.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20768 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 352

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >