oświetlenie do sypialni

« Powrót do grupy: Oświetlenie wnętrz

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

30 listopada 2015, 06:08

Zgadzam sie: good 0 bad

A mnie sie bardzo podobają aranżacje świetlne wykonywane prze firmę Technika Świetlna Aurora . Są bardzo subtelne, światło jest punktowe, rozłożone w pomieszczeniu tak, aby uwydatnić jego walory. Naprawdę robi to świetny klimat.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 grudnia 2015, 09:46

Jeśli chodzi o oświetlenie sypialni, to oprócz lampek, które u mnie spełniają typowo funkcjonalną rolę, ponieważ są przeznaczone do czytania, polecam jeszcze zastosować oświetlenie ścienne, czyli kinkieciki, na ścianach. Jaka jest ich rola? Dekoracyjna i nastrojowa:-) bo jak chcę sobie muzyki posłuchać (nie mam tv w sypialni - absolutnie niedopuszczalne jest tv w sypialni!), to właśnie przy kinkiecikach, i jestem w raju... Polecam, świetny relaksujący efekt:-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 grudnia 2015, 10:56

To w dużej mierze kwestia gustu oraz kolorystyki na ścianach,bo jeżeli ściany są w jasnych kolorach,to oświetlenie może być czysto dekoracyjne i klimatyczne,np lampa podłogowa czy kinkiety nad łóżkiem lud diody LED.

www.OprawySchodowe.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2016, 12:54

A myślałeś o lampkach ledowych? Kilka obok siebie na suficie rozświetli pomieszczenie i doda uroku.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2016, 13:40

Jeśli nie chcesz lampy na suficie to może takie kinkiety? Lampy włoskie są super i nadadzą sypialni taki romantyczny klimat http://homelight.pl/producenci.html bo rzeczywiście dwie lampki przy łóżku to zdecydowanie za mało. Ale już z takim jednym kinkietem, to starczy oświetlenia ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lutego 2016, 22:01

lampa przy łóżku nie da światła takiego aby można było zrezygnować w 100% ze światła a suficie. A druga sprawa. Takie włoskie lampy kosztują tyle że wybierając polskiego producenta to kupimy lampy do całego pomieszczenia albo nawet kilku a włoskiego producenta kupimy jedną

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2016, 11:57

Do sypialni wokół łóżka,można śmiało pomyśleć o oświetleniu za pomocą taśm lub list ledowych,które zapewnią optymalne i zarazem klimatyczne światło,barwy. Akurat tym zajmujemy się na co dzień i możemy pomóc,zerknijcie na Lednaise.com

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2016, 13:33

Myślę, że w pomieszczeniu w którym chcemy się wyciszyć i odpocząć, powinniśmy zadbać przede wszystkim o delikatne światło, które pomoże nam w relaksowaniu się po całym dniu ciężkiej pracy. Według mnie w sypialni powinniśmy zrezygnować z mocnego centralnego światła, a w zamian postawić na oświetlenie dodatkowe - takie jak lampki nocne, kinkiety czy lampy stojące. U siebie w sypialni tak zrobiłam, i według mnie był to jak najbardziej dobry pomysł. A jeśli chodzi o same produkty, to wszystkie lampy zamawiane były przeze mnie w sklepie internetowym magiaswiatel.pl :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2016, 14:22

My ostatnio z żoną zdecydowaliśmy się na wymiane całego oświetlenia w mieszkaniu. Postawiliśmy na lampy LED od producenta www.swiatlo.warszawa.pl . To na pewno jakiś krok w kwestiach oszczędności.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2016, 09:09

ja kupiłam oświetlenie do sypialni na lumenpro.pl http://www.lumenpro.pl/lampy-wiszace/79021-tarbes-94188-lamp a-wiszaca-eglo-9002759941888.html super wygląda, idealnie pasuje do industrialnego wnętrza.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• oświetlenie do łazienki Liczba postów: 128 Grupa: Oświetlenie... Panele LED to świetny wybór do nowoczesnych przestrzeni biurowych i mieszkalnych. Na stronie https://www.perfektmarket.com.pl/panele- led widziałam szeroką gamę...
  • oświetlenie przedpokoju Liczba postów: 78 Grupa: Oświetlenie... Panele LED to świetny wybór do nowoczesnych przestrzeni biurowych i mieszkalnych. Na stronie https://www.perfektmarket.com.pl/panele- led znajdziesz szeroką gamę...
  • Sklep z oświetleniem Liczba postów: 25 Grupa: Oświetlenie... Według mnie warto mieć wgląd na najróżniejsze opcje, warto w końcu mieć porównanie. Jak chodzi o mnie, to zastanawiam się nad tym czy kupić lampy....
  • barek i alkohole Liczba postów: 60 Grupa: Oświetlenie... Usługi takie jak odtrucia alkoholowe mogą być ratunkiem dla osób, które nie chcą korzystać z SOR-u czy przychodni. Firma KacStop https://www.kacstop.pl/ świadcz...
  • kinkiety do sypialni Liczba postów: 14 Grupa: Oświetlenie... W Kler znaleźliśmy kinkiety, które nam pasują do nowoczesnego wnętrza bez zbędnych ozdobników. Prosta forma, dobre wykonanie, światło przyjemne, czyli wszystko,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19928 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 197

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >