Gość: plotek praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: piotrek75 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
|
|
| |
offline gabon fachowiec
|
|
|
| |
Gość: konrad123 praktykant |
Tak, tak, tak i jeszcze raz tak! Ja znalazłem swoją firmę przez przypadek, mieli reklamę - wizytówkę. Popytałem znajomych - okazało się, że znają firmę bo sami coś im zlecali albo ich znajomi, rodzina i tak w kółko. Potem przeglądałem budowlane strony internetowe i różne fora, gdzie natknąłem się na zadowolonych klientów, bądź reklamę firmy Riser z Jaworzna, bo o tej firmie mowa. Dobra reklama i znajomość marki u znajomych to inwestycja w pewną firmę. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: astra praktykant |
|
|
| |
Gość: marlena praktykant |
|
|
| |
Gość: marlena praktykant |
|
|
| |
offline gabon fachowiec
|
|
|
| |
offline Lempi praktykant
|
w temacie ekip z poznania,to z całym zakresem usług występuje ekipa od p. pilarczyka: http://lazienka4you.pl/index.php/oferta - a ich poczynania sa... koncertowe;) |
|
|
polecani fachowcy super ekipa
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- ogrody Liczba postów: 6 Grupa: Firmy budow... Ostatnio koło swojego domu zrobiłem bardzo ładny ogród.Z tego ogrodu jestem po prostu niesamowicie zadowolony. ___________________________ _____________________...
- Sprawdzona firma remontowa - Poznań Liczba postów: 80 Grupa: Firmy budow... Ja polecam poszukać fachowców na https://portalpro.pl/ :)
- Szkolenia Liczba postów: 63 Grupa: Firmy budow... Dla osób pracujących w branży budowlanej przydatne mogą okazać się uprawnienia montażysty rusztowań budowlano-montażowych. Dowiedzieć się o wymaganiach i zakres...
- naprawa komputerów Liczba postów: 64 Grupa: Firmy budow... Komputery wykorzystywane do pracy, nauki czy rozrywki potrzebują odpowiednich komponentów, które zapewnią im stabilne działanie przez długi czas. Jednym z najwa...
- Księgowa Liczba postów: 95 Grupa: Firmy budow... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeśli prowadzisz małą firmę i szukasz biura rachunkowego, które nie tylko zajmie się księ...