polecani fachowcy super ekipa

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

23 maja 2012, 11:14

Zgadzam sie: good 1 bad

Nieuczciwi fachowcy to plaga dlatego warto przed ich wyborem rzetelnie rynek przejrzeć, polecani przez was w Poznaniu i Wrocławiu na pewno znajdą swoich klientów tak jak warszawskie decoroom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 maja 2012, 10:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Gość: Krzysztof olech napisał: Pan Bartkowiak to napawde specjalista, mi postawił cały
dom wraz z wykończeniem, dobrze i solidnie, a cena tez nie
była zbyt wygórowana. Jego Firma Remontowo - budowlana
jest swietna, a wiem, ze we Wrocławiu robił u niejednej
waznej osoby w domu i naprawdę ma sie czym pochwalić. Jak
dla mnie to rewelacja. Gdyby ktoś chciał skorzystac z jego
usług podaje dane Robert Bartłomiejczak - 695934458.

Nie ma to jak autoreklama.Żenujące.....

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2012, 19:31

Użytkownik Gość: plotek napisał: Nieuczciwi fachowcy to plaga dlatego warto przed ich wyborem
rzetelnie rynek przejrzeć, polecani przez was w Poznaniu i
Wrocławiu na pewno znajdą swoich klientów tak jak
warszawskie decoroom.

To się w 100% zgadza , firmy takie pracują rzetelnie na swoją markę przez lata, a potem w dużej mierze opiera to się na zaufaniu i poleceniu tych którzy mieli okazję z ich usług korzystać.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2012, 16:59

Firmy wybiera się głównie z polecenia. My ostatnich wykonawców mieliśmy jednak stąd - http://archiweb.pl/ Po prostu wierzę firmą, które się angażują w promocję swojej działalności, chcą być na czasie. Bo stary fachowiec z wąsem to u nas złe doświadczenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2012, 11:55

Tak, tak, tak i jeszcze raz tak! Ja znalazłem swoją firmę przez przypadek, mieli reklamę - wizytówkę. Popytałem znajomych - okazało się, że znają firmę bo sami coś im zlecali albo ich znajomi, rodzina i tak w kółko. Potem przeglądałem budowlane strony internetowe i różne fora, gdzie natknąłem się na zadowolonych klientów, bądź reklamę firmy Riser z Jaworzna, bo o tej firmie mowa. Dobra reklama i znajomość marki u znajomych to inwestycja w pewną firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 sierpnia 2012, 10:25

Zgadzam się z przedmówcą. Dobra reklama to też plus. Świadczy o nowoczesności firmy i jej pewności siebie.Jak ktoś jest dobry dlaczego ma się nie chwalić.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2012, 13:59

Jeżeli ktoś szuka fachowców do remontu z Łodzi polecam firmę remontowa remo-land kontakt do właściciela 663-558-240.
Fachowość , dotrzymanie terminu, uprzejmość oraz nie wygórowane ceny zapewniają zadowolenie i satysfakcje z wybrania tej ekipy

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2012, 13:59

Jeżeli ktoś szuka fachowców do remontu z Łodzi polecam firmę remontowa remo-land kontakt do właściciela 663-558-240.
Fachowość , dotrzymanie terminu, uprzejmość oraz nie wygórowane ceny zapewniają zadowolenie i satysfakcje z wybrania tej ekipy

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2012, 15:36

No właśnie - najlepsi nie boją się internetu. Nikt nie skrytykuje dobrej firmy. Dlatego uważam, że tylko solidne marki pojawiają się takich katalogach jak Archiweb. W tym musi być rozsądek i kalkulacja.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2012, 15:35

w temacie ekip z poznania,to z całym zakresem usług występuje ekipa od p. pilarczyka: http://lazienka4you.pl/index.php/oferta - a ich poczynania sa... koncertowe;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 297 Grupa: Firmy budow... Watch bigg Boss 19 online free only on official website. {url="https://biggboss19watch. com/"}bigg boss 19{/url}
  • magazyn Liczba postów: 550 Grupa: Firmy budow... Firmą specjalizującą się w produkcji i dostarczaniu wysokiej jakości hal przenośnych jest https://best-idea.pl/bloczki-i-klocki-be tonowe.html
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 146 Grupa: Firmy budow... Firmą fachowo zajmująca się sprzątaniem, ozonowaniem i dezynfekcją wszelkiego rodzaju pomieszczeń magazynowych, biurowych oraz mieszkalnych jest https://insieme...
  • remont maszyn przemysłowych Liczba postów: 11 Grupa: Firmy budow... Prowadzenie firmy przemysłowej wymaga zaopatrzenia w odpowiednie materiały i technologie. Warto zwrócić uwagę na produkty takie jak taśmy klejące, filce technic...
  • Własna firma Liczba postów: 321 Grupa: Firmy budow... Każdemu kto szuka firmy oferującej takie usługi jak atestacja, zarządzanie urządzeniami, serwis mobilny, zalewanie końcówek, przeglądy drabin czy przeglądy kont...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20092 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 514

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >