pomoc przy pracy magisterskiej

« Powrót do grupy: Robimy dach

10 stycznia 2009, 17:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam!
Jestem studentem kierunku Towaroznawstwo na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie. Piszę pracę magisterską na temat: "Czynniki Determinujące Jakość Nowoczesnych Pokryć Dachowych." Proszę Państwa o wypełnienie krótkiej ankiety. Dane zebrane poprzez niniejszą ankietę pozwolą w główniej mierze ustalić jak ważne dla konsumentów są poszczególne cechy różnych pokryć dachowych.

Najważniejsze są dla mnie odpowiedzi fachowców na pytanie 7. Jeśli więc nie chcecie Państwo "tracić" za dużo czasu to prosiłbym o wypełnienie chociaż tego punktu.

Niemniej jednak pragnę dodać, iż wszystkie punkty ankiety są dla mnie istotne i będę wdzięczny za wypełnienie całej ankiety.

Poniżej zamieszczam link do ankiety w formie *.doc.
http://kosmo3.neostrada.pl/ankieta.doc

Wypełnioną ankietę proszę przesłać na adres kosmono1@tlen.pl

Bardzo dziękuje!

Michał D.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2009, 17:33

Witam,
Może Pan również uderzyć ze swoim pytaniem do branżowych wyszukiwarek i baz firm budowlanych, Polecam stronę:fachowaekipa.pl
Tam na pewno znajdzie Pan wielu, którzy w miarodajny sposób odpowiedzą na Pana wszelkie wątpliwości.
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2009, 20:31

dziękuje, sprawdzę to :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• założenie rynny?? Liczba postów: 50 Grupa: Robimy dach Przy założeniu rynny warto pomyśleć o materiale – np. rynna z tytan-cynku to trwałe i estetyczne rozwiązanie. Dodatkowo można do niej zamontować dekoracyjne wyl...
  • Remont dachu i malowanie Liczba postów: 19 Grupa: Robimy dach Tak sobie myślę, że przy dużych dachach w zakładach ważne jest zaplanowanie prac tak, żeby nie wyłączyć całej produkcji. Bywa, że pomaga etapowanie, osłony i pr...
  • Zatrudnij hakera (https://t.me/under_dir) Liczba postów: 1 Grupa: Robimy dach Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, wykonywanie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS. SEO i projektowanie s...
  • Budowa dachu Liczba postów: 51 Grupa: Robimy dach Przy budowie dachu warto od razu pomyśleć o uszczelnieniu, bo późniejsze poprawki są zawsze droższe i trudniejsze. Sam sprawdziłem, że uszczelniacz poliuretanow...
  • Dachy - deski z szalunku na dach? Liczba postów: 36 Grupa: Robimy dach Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie firmy, która oferuje nowoczesne żurawie wieżowe i profesjonalne systemy s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20184 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 201

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >