pompa głębinowa

« Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

13 listopada 2017, 15:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli chodzi o pompę głębinową to ja mam podobną do tej http://iboitaly.pl . Działa bez zarzutu, jest wydajna, nie rdzewieje, nawet jak czasem zapomnę się i nie zauważę że jest poza wodą nie psuje się. Gdzie przy innych już silnik siadłby. Najlepiej kupować u popularnych z dobrą opinią producentów wtedy mam zapewnioną gwarancję na dobrej jakości urządzenie. Ja tak szukałam i znalazłam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2017, 09:38

My natomiast skorzystaliśmy z oferty firmy http://grupaeneco.pl/ ze Śląska. Bardzo dobre rozwiązania i jesteśmy zadowoleni. Jednak taka pompa ciepła to zdecydowanie lepsze rozwiązanie nić całe te kotły na nie wiadomo co.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 grudnia 2017, 11:14

uważam że taka pompa jest dobrym rozwiązaniem

chętnie wykonujemy również drzwi

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2018, 16:11

Ja też szukam pompy głębinowej. Chcielibyśmy używać jej w studni głębinowej, do podlewania ogrodu przede wszystkim. Na co zwracać uwagę przy jej wyborze? Znalazłam pompy na stronie http://www.dambat.pl/ może ktoś mi doradzi w tej sprawie, czy kupić tutaj ?

Ten post był edytowany przez Ela78 dnia: 19 marca 2018, 16:11
Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2018, 12:46

Myślę, ze radzić się najlepiej bezpośrednio w sklepie, bo oni mają większą wiedzę na temat tego co sprzedają ;) Modeli pomp głębinowych na rynku jest dużo, na pewno nie każda sprawdzi się w danych warunkach. Ze swojej strony polecam ich - http://www.saga.info.pl/ , moją głębinówkę oni mi doradzili i sprawdza się znakomicie. W kontakcie masz nr telefonu do działu wsparcia technicznego.

Ten post był edytowany przez hibikus dnia: 26 kwietnia 2018, 12:47
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2018, 21:26

Pompy głębinowe kupicie również do tego producenta http://www.dambat.pl/ Wydaje mi się w sumie, że jest to jeden z najbardziej popularnych producentów, z tego, co do tej pory udało mi się dowiedzieć. Jeśli więc macie jakieś informacje, to piszcie, ponieważ pomożecie innym w wyborze.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2018, 20:15

Doświadczony producent pomp głębinowych to www.dambat.pl. Służą zawsze fachowym doradztwem. Oferowane przez nich pompy są bardzo ciche i doskonale sprawdzają się w domach jednorodzinnych i rolnictwie. Cenowo konkurencyjnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2018, 19:21

Sprawdzony dystrybutor pomp głębinowych to firma www.ana-szczecin.pl. Oferują między innymi pompy głębinowe i hydroforowe. W ich ofercie znajduje się także armatura przemysłowa i sanitarna. Rzetelni i godni zaufania.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2018, 21:41

Jako mechanik jestem klientem www.dulawa.eu. Można u nich dostać wszelakie korpusy i obudowy. Oferują niezawodne części do elektronarzędzi, maszyn i urządzeń mających zastosowanie w różnych branżach. Ich produkty to jakość i trwałość.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2018, 21:50

writing paper online essay academic writing help writing a conclusion college paper writing

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ocieplenie budynku Liczba postów: 230 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, elewacja z płytek Old Castle doda budynkowi historycznego uroku, a obok niego można zamontować nowoczesne przeszklenia z betonu i drewna. Przy...
  • dom parterowy Liczba postów: 43 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, klinkier z King Klinker to ponadczasowe rozwiązanie dla elewacji wentylowanej, gwarantujące doskonałą izolację i trwałość. Dzięki narzędziu Ka...
  • Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 47 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, elewacja z płytek klinkierowych King Size to elegancja w dużym formacie i minimalna liczba fug. Paleta barw od czerwieni po antracyt pozwala s...
  • studnia głębinowa Liczba postów: 121 Grupa: Ekologiczny... Studnia głebionowa to świetny wybór, który zdecydowanie zmniejszy rachunki za wode w przeciągu kilku lat jak nie miesiecy, więcej info tutaj. Ze swojej strony d...
  • Wolny czas Liczba postów: 4 Grupa: Ekologiczny... escape road 2 features intuitive controls, making it easy for players to navigate and dodge obstacles. The arrow keys allow for precise steering, essential for....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19984 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 123

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >