offline dodzo majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline komandor inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
offline balbinka majster
|
|
|
| |
offline wronie doświadczony
|
tutaj jest całkiem oryginalne: http://www.domplusdom.pl/mebel/one?group=4878%2C4894, w ogóle na tej stonce możesz znaleźć świetne pomysły na aranżację wnętrz. Ja już parę pomysłów wcieliłem w życie z doskonałym skutkiem, w moim gabinecie każdy czuje z kim ma do czynienia... |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline waclaw majster
|
A dla mnie przedstawione propozycje nie są dobrym
pomysłem. |
|
| |
offline gabibi inżynier
|
|
|
| |
offline Doradca IKEA-Warszawa doświadczony
|
Po licznych konsultacjach z psychologami biznesowymi, specjalistami od mowy ciała, projektantami wnętrz... znaleźliśmy solucję:) Twoje krzesło musi być duże(takie żebyś mógł oprzeć głowę)wygodne, z oparciami pełną regulacją i na kółkach. Krzesła dla gości muszą być mniejsze, już nie tak wygodne jak twoje, bez zagłówka, nie potrzebują też kółek. Ta propozycja kubełkowa powyżej jest ok:) |
|
| |
offline sylwek praktykant
|
Dobrze dobrane meble biurowe to podstawa wydajnej i przyjemnej pracy. Warto zapoznać się z ofertą firmy Mikomax. Z pewnością znajdziecie tam dla siebie ładne, designerskie, ale i funkcjonalne krzesła. |
|
| |
offline fortitudo moderator
|
|
|
|
pomysł na gabinet
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
- Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
- myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
- Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
- Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...