pomysł na gabinet

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

3 września 2010, 19:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, urządzam sobie gabinet w firmie i chciałbym wybrać jakieś bajeranckie krzesła dla interesantów, rozumiecie – powaga stanowiska:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 września 2010, 10:16

Według mnie takie krzesał mogą być w sam raz. Według mnie nie są takie wyzywające i nadają się do biura.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 września 2010, 10:35

Szczerze mówiąc jeśli jest to biuro które ma się cieszyć dobrą opinią i powagą miejsca to lepsze będą takie krzesła. Fakt faktem zależy co się komu podoba ale wydaje mi się że w biurze nie ma co szaleć.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2010, 10:19

Jeśli chodzi o krzesła dla interesantów to faktycznie powinny one przyciągać wzrok, ale raczej nie mogą być przesadne w ozdobnikach. Jak dla mnie takie krzesełko w zupełności wystarczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2010, 23:53

tutaj jest całkiem oryginalne: http://www.domplusdom.pl/mebel/one?group=4878%2C4894, w ogóle na tej stonce możesz znaleźć świetne pomysły na aranżację wnętrz. Ja już parę pomysłów wcieliłem w życie z doskonałym skutkiem, w moim gabinecie każdy czuje z kim ma do czynienia...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 września 2010, 13:51

A dla mnie przedstawione propozycje nie są dobrym pomysłem.
- wymyślne oparcie nie daje wrażenia poważnego stanowiska i osoby, która to posiada w swoim biurze,
- krzesła na kółkach odpadają, chyba że chcemy, żeby co mniej uważny zainteresowany się "przejechał"
- nie warto też kupować krzeseł o określonej szerokości. Dlaczego? Bo ludzie są różnej postury. Chyba, że to agencja modelek... ;)
Najlepiej z drewna, ale pod warunkiem, że jest do tego stół z tego samego. Jeśli wnętrze jest "nowocześniejsze" kup krzesło, ale pamiętaj o w/w uwagach

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2010, 15:09

Skóra i ciemno-brązowe meble, dla poważnego (stanowiskiem) mężczyzny to myślę, ze dobry pomysł. Może do tego elementy w kolorze jasnego brązu? Albo metal! (srebro)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2010, 11:14

Po licznych konsultacjach z psychologami biznesowymi, specjalistami od mowy ciała, projektantami wnętrz... znaleźliśmy solucję:) Twoje krzesło musi być duże(takie żebyś mógł oprzeć głowę)wygodne, z oparciami pełną regulacją i na kółkach. Krzesła dla gości muszą być mniejsze, już nie tak wygodne jak twoje, bez zagłówka, nie potrzebują też kółek. Ta propozycja kubełkowa powyżej jest ok:)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2011, 12:54

Dobrze dobrane meble biurowe to podstawa wydajnej i przyjemnej pracy. Warto zapoznać się z ofertą firmy Mikomax. Z pewnością znajdziecie tam dla siebie ładne, designerskie, ale i funkcjonalne krzesła.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2011, 14:46

ojjj coś kolega widze za bardzo sie reklamuje !! :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 185

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >