Chciałabym w kuchni zrobić posadzkę z żywicy
epoksydowej, podobnej do:
http://dom.gazeta.pl/czterykaty/5,64345,3333161.html?i=0
ewentualnie z innego materiału, ale żeby nie było fug,
była w miarę ciepła i łatwa w czyszczeniu.
Czy ktoś może robił coś podobnego u siebie?
Jakie potrzebne są warstwy pod żywicę? - wyciszanie itp
![]() Gość: gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() justyna85 fachowiec
![]() ![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() lukasz860910 kierownik
![]() ![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Leszek54 doświadczony
![]() |
Połóż sobie deskę barlinecką - egzotyka. Będzie wyglądć rewelacyjnie poza tym pod egzotyka śmiało możesz instalować ogrzewanie podłogowe. Po wiecej informacji możesz zasięgnąć na stronę producenta:www.barlinek.com.pl |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: budowniczy22 praktykant |
Lepiej chyba położyć standardowe płytki do kuchni, będą wyglądały najlepiej. |
| |
offline ![]() Gocha kierownik
![]() ![]() |
ma ktoś jakieś zdjęcie, chciałabym zobaczyć jak ta
podłoga wygląda? |
| |
offline ![]() rysiek1 majster
![]() |
Co prawda nie w kuchni , ale w pomieszczeniu gospodarczym, które posiadam przy kuchni zastosowałem BETONDUR HARD |
| |
offline ![]() Piotr345 kierownik
![]() |
Najlepiej będzie, jak skontaktujesz się z firmą, która zajmuje się żywicami. Wtedy wszystkiego się dowiesz, bo tutaj naprawdę za wiele rzeczy - zależy - żeby Ci cokolwiek konkretnego doradzić. Żywica do posadzek to dosyć rozbudowany temat, więc lepiej zaufać profesjonalistom, takim jak np. TECHNIArt. Koniecznie sprawdź tę firmę - ludzie są zadowoleni z ich produktów. |
| |
![]() Gość: prescription praktykant |
|
|