posadzki POLYTECH

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

13 listopada 2007, 09:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam
Zrobiłem ostatnio posadzki nową technologią POLYTECH - bardzo fajna sprawa. Firma przyjechała w ciągu 1 dnia wylali 240 m2 poczekałem 14 godzin i można było wejść dalszą robotą.
PLUSY - nic nie interesuje inwestora bo ekipa załatwia wszystko sama, cena jest porównywalna z ceną tradycyjnej wylewki, jeśli chodzi o właściwości termoizolacyjne to POLYTECH ma dużo lepsze, no i chyba najważniejsze tradycyjna wylewka schnie 3 tygodnie a POLYTECH 14 h

MINUSY - są tylko 3 maszyny w POLSCE a firma która mi robiła działa na Dolnym Śląsku i w Lubuskim

Podam wan nawet telefon do firmy:
ALLBUD s.c. 0 695-513-335

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 stycznia 2008, 23:19

podaje stronkę www.allbud.info.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 marca 2008, 02:46

no ten Lewiatan (łac. Leviathan, z hebr. לִוְיָתָן) – mityczne stworzenie, potwór morski, wąż lub smok o kilku głowach(sic!))przesadza odpowiadać na własne posty - w grze w szachy to jest godne podziwu - lecz tu trąci brakiem obiektywizmu i raczej należałoby poszukać w google niż zdawać się na wypowiedzi "wielogłowego :)"
pozdrawiam
Banan

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2009, 20:44

a banan to banan

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2009, 14:45

Na terenie całego kraju działa firma AKCES w Czechowicach koło Bielska. Mają produkt w żółtych workach(Polytech), samodzielnie można wykonać docieplenie podłogi. A wiem bo kupiłem ich worek w krakowie. Dodam jeszcze, że AKCES jest producentem Polytechu!!

Ban dla de viathana

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 maja 2009, 01:29

A mi przed tygodniem wykonali posadzki maszynowe, normalną metodą, spokojnie sobie schną, i muszę przyznać, że na całej kondygnacji nawet 5mm odchyłu nie ma. posadzka świetnie zatarta, ekipa sprawna (1 dzień do 15.00- 210 m2) bez poprawek. Na teren Śremu, Poznania mogę polecić. (661-272-102- Jaszkiewicz)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2009, 00:57

a my wykonujemy posadzki z "miksokreta" metodą na półsucho posadzki te są idealne nie siadają ja na mokro zacierane są mechanicznie co zmniejsza ścieralność i są wykonane naprawdę profesjonalnie bardzo solidnie i równo... w ciągu dnia potrafimy zrobić do 150 metrów w domku nasz rekord w domku to 186metrów a na płaszczyźnie o wiele więcej to zależy od pomieszczeń...polecam jak by co to dzwońcie pod numer 723-338-141

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2009, 00:33

ja też podam stronkę: polytech

Zgłoś | Cytuj | Link

11 listopada 2009, 14:49

polytech włoska technologia.hehe

Zgłoś | Cytuj | Link

11 listopada 2009, 15:04

technologia włoska stosowana w krajach śródziemnomorskich gdzie temp. bardzo rzadko spada poniżej +5 st. kolega pisze że schnie 14h a zwykła 3 tygodnie... dobry żart . może i wyschnie za 14 h ale przecież cement i tak musi wiązać 28 dni . poza tym do zwykłą wylewkę robi sie na niemal półsucho a poly tech sprawdzcie sami.... 1 m3 poly tech składa sie z 250kg cementu dodatku pianotwurczego(lepiszczu) wody i styropianowych granulek ,które to najczęsciej są pozyskiwane z odpadów styropianowych wszelkiego pochodzenia (oszczędność i dopłaty za ekologiczną działalność) technologia dość dobra z tym że przy zachowaniu włoskich standardów produkcyjnych , tzn. że na wykonaną wylewkę z tych granulek i cementu konieczne jest wykonanie wylewki samopoziomującej o grubości co najmniej 2.5-3 cm wiec sobie przekalkulujcie.... samopoziomująca wiecie ile kosztuje... to ona daje ostateczną i dostateczną wytrzymałość posadzki w domu. ale polak potrafi... najcześciej nie informują o tym że trzeba i tak wylewkę drugą robic... no a jak już klient się kapnie to wtedy proponują zrobienie wylewki tradycyjnej z mixokreta... pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka podłoga do kuchni? Liczba postów: 235 Grupa: Robimy stro... Na stronie https://epanele24.pl znajdziecie portal informacyjny eDom, który poświęcony jest tematyce domu, budownictwa, remontów i wykończenia wnętrz. Szczegóło...
  • Panele Liczba postów: 160 Grupa: Robimy stro... Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie sklep internetowy Podłogi24 - quickstep sklep internetowy , który w ofercie posiada panele winylow...
  • Podłogi Liczba postów: 274 Grupa: Robimy stro... A co powiecie o podłogach panelowych oraz bambusowych z drewna egzotycznego? Bo moim zdaniem prezentują się równie fajnie i ciekawie, są ponadczasowe ,a ich sze...
  • Ocena stanu stropu przed wylaniem nowej wylewki Liczba postów: 16 Grupa: Robimy stro... Dzień dobry, Robię generalny remont na poddaszu 22 letniego domu parterowego o powierzchni poddasza 140mkw po podłodze, dachu wielospadowym ze słupami i dachów...
  • Grunt na posadzkę Liczba postów: 32 Grupa: Robimy stro... Szanowny Panie, Zastosowanie gruntu niesie za sobą wiele korzyści. Grunt sprawia, że powierzchnia jest bardziej stabilna, wolna od zanieczyszczeń, charakteryzuj...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21141 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 458

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */