problem

« Powrót do grupy: Karnisze

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

9 maja 2016, 14:44

Zgadzam sie: good 0 bad

A może po prostu jakiś "bon" do sklepu z takim wyposażeniem? Żeby sobie sama mogła wybrać co się jej tam podoba:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 czerwca 2016, 10:39

Lepiej żeby sobie sama coś wybrała więc lepiej jakaś karta podarunkowa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 grudnia 2016, 17:42

Teraz fajne są na okna takie shuttersy wewnętrzne takie okiennice, całkiem nieźle to wygląda.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2022, 11:59

Wybór firan lub zasłon zostaw żonie a sam zamontuj na przykład nowe szyny karniszowe i do tego podświetlone maskownice. Polecam te na stronie podlogi-olsztyn.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2022, 12:01

Wybór firan lub zasłon zostaw żonie a sam zamontuj na przykład nowe szyny karniszowe i do tego podświetlone maskownice. Polecam te na stronie https://www.podlogi-olsztyn.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Karnisze elektryczne? Liczba postów: 62 Grupa: Karnisze U siebie mam tradycyjne i nie zamieniłbym ich na inne. Wybór karniszy w tych czasach jest ogromny, ale mimo to zwykłe mi się najbardziej podobają. Ja wybrałem k...
  • Szyny sufitowe? Liczba postów: 14 Grupa: Karnisze The Hawaiian Bros Island Grill Glenwood Menu showcases signature Hawaiian plate lunches, flavorful wraps, fresh sides, desserts, and refreshing beverages. Explo...
  • Klingeltöne Kostenlos - Top 100 Klingeltöne Kosten... Liczba postów: 4 Grupa: Karnisze
  • Żyłkowy karnisz Liczba postów: 21 Grupa: Karnisze Moim zdaniem to, jaki karnisz będzie najlepszy do danego pomieszczenia to zależy głównie od jego wystroju. Żyłkowy karnisz też nie wszędzie się sprawdzi. Tak sa...
  • Śmieszne dzwonki na telefon do pobrania za darmo b... Liczba postów: 6 Grupa: Karnisze Czy ktoś z Was korzysta z ładowarek bezprzewodowych na co dzień? Ja długo się wahałam, bo bałam się, że to bardziej gadżet niż realna wygoda. Poczytałam trochę....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21372 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 312

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */