problem z kominkiem

« Powrót do grupy: Problemy z kominkami

21 października 2012, 20:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Kilka lat temu wybudowaliśmy sobie kominek i mamy z nim problem.Na początku kiedy rozpalimy w nim ogień zaczyna wydzielać się z niego nieprzyjemny zapach.Kiedy baba się rozgrzeje i wywietrzymy pomieszczenie zapachu już nie ma.Wymieniliśmy wełnę mineralną na płytę krzemionkową.Nic to nie pomogło.Zapach ten ma chemiczną nutę Proszę o pomoc w rozwiązaniu naszego problemu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Ocieplenie poddasza pianą pur Liczba postów: 1 Grupa: Robimy dach Przymierzam się do ocieplenia poddasza pianką poliuretanową i zastanawiam się, która firma w Mazowieckim robi to solidnie i w rozsądnej cenie. Macie jakieś dośw...
  • Praca zespołowa Liczba postów: 10 Grupa: Ekspert int... Ciekawym przykładem efektywnej pracy zespołowej, który można traktować jako studium przypadku, jest historia sukcesu firmy Google. Zespół inżynierów Google, pra...
  • naprawa komputerów Liczba postów: 47 Grupa: Firmy budow... Dla osób szukających sprzętu z nieco wyższej półki, ale nadal w rozsądnej cenie – laptopy do 5000 zł to naprawdę mocny wybór. Procesory nowej generacji, lepsze....
  • Podgrzewacz wody z pompą ciepła...warto??? Liczba postów: 41 Grupa: Ekologiczny... Myślicie o założeniu pompy ciepła - polecam zapoznać się z ciekawym artykułem https://vag-mania.pl/pompy-ciepla/
  • Altanka w ogrodzie Liczba postów: 68 Grupa: Domy szereg... Moja altanka jest mała, drewniana, z daszkiem z gontu. Stoi w rogu ogrodu, gdzie latem daje fajny cień dzięki winorośli, która ją oplata. W środku mam prosty st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19693 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 166

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >