Interesuje mnie szisza bar. Zależy mi na spróbowaniu potraw z grilla i koktaili craftowych. Niedawno znalazłam w Internecie NAR Shisha & Cocktail. Czy byliście już kiedyś w tym miejscu? Czekam na opinie https://nar.com.pl/
przepis na kawę po turecku
Ostatnio na forum
- wegetarianskie przepisy Liczba postów: 104 Grupa: Przepisy ku... Discover unbeatable Sonic Happy Hour prices on your favorite drinks and snacks every afternoon. Whether it’s half-priced slushes or classic corn dogs, these dea...
- Zapiekanka z łososiem i pieczarkami Liczba postów: 14 Grupa: Przepisy ku... Gdzie szukacie nowych przepisów? Konstrukcje stalowe Kraków
- Jakie słodycze najbardziej lubicie Liczba postów: 101 Grupa: Przepisy ku... Czy według Was słodycze to dobry pomysł na prezent? Konstrukcje stalowe Kraków
- Tanie przepisy Liczba postów: 18 Grupa: Przepisy ku... Gdzie najczęściej szukacie nowych przepisów? Konstrukcje stalowe Kraków
- Pyszny koktajl na pożywne śniadanko Liczba postów: 78 Grupa: Przepisy ku... Gdzie najczęściej szukacie nowych przepisów? Świadectwo energetyczne Białystok