offline ![]() Marcell fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Zykfryd kierownik
![]() |
Moim zdaniem najlepiej coś od zachodnich sąsiadów: golfik, opel albo nawet stary mercedes. Nie wyjdzie Cię aż tak drogo, a posłuży na lata. Sam mam opla i jedynie co teraz muszę w nim zrobić to wymienić amortyzator, bo po prostu się zużył. Ceny jednak nie są przerażające - http://www.motocentrum.pl/amortyzatory,opel,v ectra-c-gts,1-8-140km,84-4871-19268-100121,kp i z mojego doświadczenia polecam Vectrę ;) |
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() Jazzysax praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Presley8 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() zuraw68 doświadczony
![]() |
|
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() madejski fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() mogilany fachowiec
![]() |
Mi by się marzył nowy Lexus NX 200t F Sport - kompaktowy, ale sportowy suv, którego cechuje przede wszystkim niezawodność. Podobno nie ma na niego mocnych - tak piszą tutaj http://mototarget.pl/news,lexus_nx_konkurencj a_nie_ma_szans,19358.html |
|
samochód nowy czy używany
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Kredyt gotówkowy Liczba postów: 40 Grupa: Trudne tema... Nie wydaje mi się, że wiele osób korzysta z tej porównywarki. Nie wiem czy warto z nich korzystać, bo otrzymujemy tylko wyliczenia szacunkowe. Bez samodzielnego...
- Czy warto brać chwilówkę? Liczba postów: 58 Grupa: Trudne tema... Nie, nie warto brać chwilówek i pożyczek ratalnych, bo dużo kosztują. Darmowe, krótkoterminowa, to jeszcze . Pod warunkiem jednak, że oddamy ją terminie. Pożycz...
- Kredyt na remont mieszkania Liczba postów: 32 Grupa: Trudne tema... Ne remont mieszkania, w zależności od tego czy to jest duży remont czy mały, można wziąć pożyczkę gotówkową lub nawet i pożyczkę hipoteczną. Rzecz jasna, że tyl...
- kerdyt dla firm Liczba postów: 14 Grupa: Trudne tema... Jest kilka interesujących propozycji, ale jeżeli ma to być na początek niewielkie finansowanie, to może warto otworzyć tylko limit w koncie. --------- Za dużo....
- Wniosek o upadłość konsumencką Liczba postów: 6 Grupa: Trudne tema... Można to zrobić samemu i nie trzeba szukać kancelarii i radców prawnych: kredytyporownywarka.pl/ogloszenie-upadlo sci-konsumenckiej-osoby-fizycznej/