światło "w kostce brukowej" w ogrodzie

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

18 grudnia 2016, 01:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Kostka brukowa z granitu bardzo efektownie wygląda, poza tym jest trwała. Jeżeli chcecie ułożyć kostkę na swojej posesji i mieszkanie w okolicach Bydgoszczy, najlepiej zdecydować się na współpracę z fachowcami. Mogę polecić firmę Jarbet jarbet.net/#contact oni układają kostkę brukową z betonu i granitu. Działają kompleksowo pomagają w indywidualnym dobraniu najlepszego rozwiązania, oferują doradztwo w zakresie zagospodarowania terenu.

Ten post był edytowany przez marlon dnia: 18 grudnia 2016, 01:02
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 grudnia 2016, 11:45

na pewno jest trwała ale jest nierówna, ciezko sie ja uklada i nie mozna ukladac maszynowo, wole tradycyjna kostke. Firma Inter Import Export ma fajne maszyny do ukladania kostki i mysle że w ta strone powinnismy pojsc zeby przyspieszyc to jednak

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 maja 2017, 13:17

Na pewno będziesz musiał delikatnie zdemontować kostkę, jeżeli chcesz to zapytaj u nich http://www.gardenpartner.pl jak można to zrobić, dystrybutor kostki najlepiej będzie wiedział jak to zrobić.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2017, 06:45

W kwestii ułożenia kostki brukowej, to faktycznie lepszym rozwiązaniem będzie zdać się na usługi fachowców z tego zakresu, kiedy to mamy pewność iż wszystko zrobione jest solidnie i że po kilku miesiącach kostka nie zacznie się zapadać. Akurat tym się zajmujemy więc możemy pomóc :)

www.Rszmicio.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2017, 12:20

No dokladnie ale też nie jest to nic strasznie trudnego, bo przy mniejszych powierzchniach to mozna sobie poradzic z pomocą m.in Pozbruk ktory stworzył świetne poradniki znajdujące się na Youtubie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2017, 13:11

To robi się chyba za pomocą profili LED. Wiem, że w łazienkach wykorzystuje się profile LED i montuje się je w fugach ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lipca 2017, 10:18

Dokładnie tak, tutaj w zupełności wystarczą specjalne profile led, ale polecam uwzględnić je na etapie położenia kostki, nie później bo będzie kilka komplikacji aby wykonać takie podświetlane oczka. Zaglądaliście już do nas na www.Rszmicio.pl ?

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2017, 12:00

Dobrym rozwiązaniem w takim przypadku może być świecąca kostka brukowa. Ja u siebie jednak stosuje standardowe lampy LEDowe i sprawują się bardzo dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2017, 19:41

Witam, od zeszłego roku walczę z podłączeniem takiej świecącej kostki. Sprawdziłam obwód i prąd jest na każdej żyle, ale przy próbach podłączenia sterownika i zasilacza coś robię chyba nie tak bo kostka się nie świeci. Czy ktoś może mi pomóc. Mam 20 kostek na długości około 80 metrów bieżących. Zasilacz 35.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2017, 11:03

Takie oświetlenie w kostce bardzo mi się podoba. Klusdesign.pl ma duży wybór opraw i profili LED razem z przykładami zastosowania i instrukcją. Polecam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• blacha perforowana Liczba postów: 154 Grupa: Ogrodzenia... Blachy perforowane jako elewacje to nowoczesne i estetyczne rozwiązanie dla każdego, kto ceni oryginalny design i trwałość. Perfopol oferuje szeroką gamę wzorów...
  • Płoty ogrodowe Liczba postów: 1054 Grupa: Ogrodzenia... Jeśli szukasz wysokiej jakości drewnianych listew do swojego projektu, warto zajrzeć na https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Oferują bogaty wybór...
  • Jak to jest z ogrodzeniem? Liczba postów: 358 Grupa: Ogrodzenia... Natrafiłam na ofertę firmy Janowski https://www.siatki.com.pl/, gdzie dostępne są panele ogrodzeniowe w różnych wariantach. Chciałabym dowiedzieć się, czy panel...
  • JB Partner- napęd do bram Liczba postów: 72 Grupa: Ogrodzenia... Co jak co, ale centrale sterujące JB Partner ma na prawdę najwyższej klasy. Ja musiałem się sporo naszukać, aby znaleźć tak porządną robote. W szczególności cho...
  • Kostka brukowa Liczba postów: 516 Grupa: Ogrodzenia... On the Internet there are a large number of services that provide services for writing term papers, and to choose the best option you just need to read reviews....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19690 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 209

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >