tapeta natryskowa na wszystkich ścianach?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

9 kwietnia 2010, 14:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio natknęłam się na galerię ścian z tapetami natryskowymi i się nimi zauroczyłam :) Na wakacje planowałam odświeżanie ścian także taka tapeta będzie jak znalazł :) mam jednak pewną obawę ... nie wiem jak one się sprawdzają. Czy ktoś z was zastosował u siebie takie rozwiązanie i może mi co nieco o nim powiedzieć? czy wszystkie ściany pomalowane na ten sam sposób 9choć w róznych kolorach) są dobrym pomysłem? I ile może w ogóle kosztować "położenie" takiej tapety?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 kwietnia 2010, 16:05

Ja takich tapet nie posiadam ale niejednokrotnie przebywałam w mieszkaniu, w którym są one na każdej ścianie i powiem ci, że to na dłuższą metę naprawdę męczy. Oczywiście wszystko zależy od wzoru, ale znajomi mają akurat takie tapety dwu/trzykolorowe o dużej gęstości i wielkości kropek. Takie nierówne, do tego wręcz pstrokate powierzchnie niestety męczą wzrok. Także jeżeli myślisz o wzorze podobnym do tego wspomnianego przeze mnie, to proponuję ograniczyć się do korytarza. No chyba że chcesz delikatniejszą i jednolitą - wtedy we wszystkim pomieszczeniach jak najbardziej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2010, 14:35

Z tego co się orientuję to taka tapeta natryskowa kosztuje: 7 - 25 złotych za 1 metr kwadratowy (materiał+usługa) - ale wg mnie tego typu kilku kolorowa tapeta w kropki nadaje się bardziej do jakiegoś garażu niż do mieszkania...

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 356

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >